Foto: zagzig, Bigstock

Foto: zagzig, Bigstock

Hvordan skal du klare dig, når Danmark bliver invaderet af røverbander, de pædofile hærger i gaderne, og himlen falder ned efter et nej til dagens EU-afstemning? 

Som den nu overståede valgkamp har gjort tydeligt, står Danmark i en ekstremt alvorlig situation, hvis et flertal af danskerne som forventet stemmer nej til at afskaffe det danske EU-retsforbehold.

Derfor har RokokoPosten spurgt en række eksperter om, hvad man bør gøre for at maksimere sine chancer for at overleve et nej.

Søg mod udkanten
Peter Johnsen er master of disaster management ved Syddansk Universitet og fortæller, at man i tilfælde af et nej bør søge bort fra civilisationen, som ifølge ham er dømt til kollaps.

“Den største chance for at overleve et EU-nej er at komme væk fra beboede egne og opføre et shelter, fx i Rold Skov eller på Langeland,” siger han.

“Derved kan man undgå de pædofile, der vil få frit spil og på grund af den øgede konkurrence sandsynligvis forgribe sig på selv folk i halvtredsårsalderen,” siger han og fortsætter:

“Ens hjem bør man under alle omstændigheder forlade med det samme, da det vil blive tømt for værdigenstande af de røverbander, som Europol ikke længere kan holde stangen. Dernæst vil hjemmet blive overtaget af de millioner af flygtninge, som ikke længere kan hjemsendes på grund af Dublin-forordningens ophør.”

Peter Johnsen anbefaler endvidere, at man lærer at tænde ild ved hjælp af flint og gør sig bekendt med, hvilke rødder og græsarter er spiselige.

Midgårdsorm spiser solen
Professor i statskundskab ved Københavns Universitet Marlene Wind mener, at udsigterne for at overleve et nej er endnu mere dystre.

“Danmark vil stå i en ufattelig usikker situation, hvis et flertal stemmer nej. Der vil være overhængende risiko for, at Midgårdsormen spiser solen, hvorefter Danmark sandsynligvis bliver invaderet af radioaktive zombier. Min mest optimistiske forudsigelse er, at der vil gå nogle timer, inden Danmark bliver opslugt af verdenshavet, og himlen falder ned,” siger hun og fortæller, at der derfor kan være et spinkelt håb om overlevelse for enkelte danskere:

“Hvis man kan nå det og undgå de angribende terrorister på vejen, vil jeg i de allerkraftigste vendinger opfordre til, at man søger mod Bruxelles hurtigst muligt.”