Foto: National_Archives, Wikipedia

Foto: National_Archives, Wikipedia

Efter årtiers nazismebeskyldninger kryber Dansk Folkeparti til hagekorset og erkender, at de er “megastore fans af Hitler” og planlægger at invadere Sovjetunionen først i juni måned.

Partiführer Kristian Thulesen Dahl ser virkelig skarp ud som nyudsprungen nazist i sin Hugo Boss-designede SS-uniform, da han byder RokokoPosten velkommen til en pressekonference om partiets kærlighed til nationalsocialismen.

Her er en lang række højtstående partimedlemmer samlet for at forklare, hvorfor de nu entydigt tilslutter sig nazismen som den så ud i Tyskland mellem 1933 og 1945.

Thulesen Dahl hilser avisens udsendte med et “hej”, men retter derefter sig selv.

“Undskyld. ‘Sieg heil’, mener jeg selvfølgelig,” siger han med et fåret smil og forklarer, hvorfor han og resten af Dansk Folkeparti har erkendt, at de er vaskeægte nazister.

Ingen røg uden brand
“Altså, hvis folk i mange år bliver ved med at beskylde en for noget, så må man til sidst overveje, om det har noget på sig. Der går jo ikke røg af en brand, uden at der er ild i den, vel?” spørger Thulesen Dahl retorisk, inden Søren Espersen bryder ind.

“Det kom lidt bag på os, at vores grundlovsliderlige propaganda var skalkeskjul for ønsker om en totalitær førerstat og en invasion af Sovjetunionen. Men da vi havde tænkt lidt over det, lød det faktisk fedt,” siger han.

Søren Espersen bekræfter også, at partiet vil gøre præcis det samme ved flygtninge, som nazisterne gjorde ved jøderne.

“Vi tager folks vielsesringe så snart, vi kan. Og så klipper vi deres hår og gasser dem ihjel med kulilte og hydrogencyanid eller sætter dem i lejre med reducerede overførselsindkomster og middelmådig kantinemad, hvilket i praksis kan komme ud på et,” forklarer han.

Deler navn med nazifly
Et andet af partiets højtrangerende medlemmer, Morten Messerschmidt, mener, at han slet ikke behøver forklare, hvorfor han blev nazi.

“Min nazihed er hævet over enhver tvivl: Jeg hedder Messerschmidt. Ligesom flyet, der blev lavet af nazister. Desuden er jeg lyshåret og helt vild med tysk opera,” siger europaparlamentarikeren, mens han forsøger noget, som, mener avisens udsendte, skal være en imitation af Christoph Waltz’ præstation i Inglorious Basterds.