Foto: Luis Louro, Bigstock

Foto: Luis Louro, Bigstock

En af gerningsmændene bag sprængningen af Joachim B. Olsens postkasse nytårsaften erklærer nu, at det eneste, som afholder ham fra at give folketingsmedlemmet “herremange bank”, er risikoen for, at hans mor bliver inddraget.

Det er nytårsaften, og ifølge Peter fra 8.b står han med sine venner og hygger på vejen uden for Joachim B. Olsens hus, da folketingsmedlemmet afbryder dem.

“Vi er i fuld gang med at trampe nogle tyske heksehyl helt stille og roligt, og så kommer han bare ud og råber helt vildt og siger, vi skal skride, som om han totalt ejer vejen eller noget i den stil,” siger Peter.

Kan se Joachims angst
Peter og vennerne vælger at fortrække, da de efter eget udsagn er bange for, at de vil gøre skade på Joachim B. Olsen, hvis politikeren provokerer dem så meget, at de “går sygt amok”. Peter fortæller dog, at de løber fra en tydeligt rystet Joachim:

“Da jeg på en afstand af cirka 50 meter vender mig om og råber ‘Fuck dig, brilleabe!’, kan jeg tydeligt se angsten i hans øjne. Han ved godt, at vi kunne fucke ham totalt op, hvis vi ville. Heldigvis for ham ville vi ikke.”

I stedet for at smadre Joachim vælger Peter og hans venner at lade politikeren slippe med en smadret postkasse og baglygte.

“Vi syntes, det var langt mere fair at ordne det på den gentlemanagtige måde med lidt hærværk, mens han sov i stedet for at bruge vores dødbringende skills,” forklarer Peter med henvisning til, at han selv og en af vennerne faktisk har været meget tæt på at få det orange bælte i karate.

Mortal kombat til døden
Derfor kommer det meget bag på Peter, at politikeren i medierne har fremlagt det, som om han ville kunne true de unge.

“Jeg ville være så klar på at møde ham til mortal kombat til døden og helt sikkert også ophæve min egen immunisering i Folketinget, hvis det skulle være,” erklærer han.

Peter er imidlertid forhindret af, at hans mor bliver “megasur”, hvis han kommer op at slås. Ellers ville han “til hver en tid” konfrontere den liberale politiker og er ikke spor nervøs.

“Og hvad så, hvis han engang har været kuglestøder? Jeg har engang givet buksevand til tre af dem fra sjette på én gang.”