Foto: my_kate, Bigstock

Foto: my_kate, Bigstock

Illuminati, nanotermitter, Bilderberg-gruppen eller den internationale jødedom? Der er mange bud på de ansvarlige for aflysningen af en konspirationsteorikongres, men alle er enige om, at den officielle forklaring er en dækhistorie.

Søren Pedersen har brugt de sidste 30 år af sit liv på at dokumentere, at USA’s påståede månelandinger i virkeligheden er et detaljeret fupnummer udført af NASA og Stanley Kubrick. Derfor glædede han sig til at møde andre med samme passion til kongressen Konspirationsteorier: Skjult sand virkelighed eller virkelig skjult sandhed?, der skulle afvikles i Herning Messecenter den 26-27. marts.

Men den bliver ikke til noget. Fredag morgen aflyste messecenteret nemlig arrangementet under henvisning til et manglende depositum. Den historie køber Søren Pedersen og flere andre deltagere i den nu aflyste kongres imidlertid ikke.

Perfekt dækhistorie
“Naturligvis er den ‘officielle’ historie, at der er tale om et manglende depositum. Det er jo perfekt til at fremstille os konspirationsteoretikere som usammenhængende tosser, der ikke har styr på noget – et helt klassisk eksempel på psyop (psykologisk påvirkningsoperation, typisk udført af en efterretningstjeneste for at påvirke den folkelige opinion, red.),” forklarer han og indleder en længere udredning om, hvorfor CIA står bag aflysningen, inden han bliver afbrudt af en ældre herre med tykke briller.

“Absolut ikke, det er tydeligvis Zions Vises og den internationale jødedoms hånd, som man fornemmer bag dette. Jeg er fuldstændig overbevist om, at depositumkravet aldrig har eksisteret, lidt ligesom gaskamrene i Auschwitz,” siger han, inden flere deltagere i den aflyste kongres geråder ud i et højlydt skænderi om, hvorvidt Illuminati, Bilderberg-gruppen eller måske klimaforskere står bag aflysningen.

Ingen alternativ placering
Søren Pedersen er langt fra sikker på, at det er muligt at finde en alternativ placering for kongressen.

“Altså, vi kunne jo sagtens leje World Trade Centers bygning syv. Eller, nåh nej. Det kan vi jo ikke. For bygning syv blev som bekendt spist af regeringskontrollerede nanotermitter!” udbryder han med en på en gang triumferende og skuffet mine.