Foto: Hans_Hofer, Pixabay

Foto: Hans_Hofer, Pixabay

Han taler ikke engelsk og ligner en muslim, mener USA’s præsident, der derfor bifalder tilbageholdelsen af Guds søn og verdens frelser.

Da Jesus Kristus onsdag sidst på eftermiddagen forsøgte at komme ind i USA for at møde præsidenten i forbindelse med en diplomatisk mission, blev han tilbageholdt af myndighederne. Ifølge en talsperson skyldes det, at Guds søn ikke havde pas med, og at han talte et sprog, som antydede, at han kom fra enten Irak eller Syrien.

“Først forstod vi slet ikke, hvad han sagde, men ved hjælp af tolkebistand fandt vi frem til, at der er tale om et sprog, som hedder aramæisk. Det taler man stort set kun i Irak og Syrien, som begge er på vores forbudsliste,” siger talspersonen, Jeremy Auckley.

På grund af den tilbageholdtes påstand om, at han er Guds søn og verdens frelser, valgte man dog at underrette præsident Trump.

Burde have sendt Gud Fader
Til RokokoPosten udtaler USA’s præsident, at det er åbenlyst, at der er tale om en islamistisk terrorist, der under dække af at være Jesus forsøger at komme ind i landet.

“Den sande Kristus ville selvfølgelig tale engelsk i Guds eget land, og så ville han i øvrigt ikke ligne en muslim,” siger han og fortsætter:

“I øvrigt er jeg sikker på, at Jesus ville have pli nok til at anmode om et møde i stedet for at dukke uanmeldt op. Jeg er dog ikke sikker på, at det ville lykkes ham at få et møde i stand. Hvis man fra Himmerigets side ønsker et møde med verdens vigtigste mand, kunne man i det mindste sende Gud Fader, den Almægtige, selv, i stedet for at nøjes med den næstkommanderende.”

Stilles for dommer
Den tilbageholdte, der fortsat er i de amerikanske myndigheders varetægt, skal inden længe stilles for en dommer. Det skyldes ifølge Paul Titus Spoin, der er repræsentant for de føderale domstole, at han har opført sig på en måde, som flere amerikanske terroreksperter finder mistænkelig.

“Han spørger alle, han kommer i nærheden af: ‘Finder jeg troen på jorden?’ Der er mistanke om, at det kan være islamistisk kodesprog, og derfor kræver en stor gruppe Trump-tilhængere, at han idømmes dødsstraf,” siger Spoin og slutter:

“Hvis det er folkets vilje, må vi se på det. Jeg kan dog ikke se, at han har gjort noget ulovligt.”