Foto: Sabphoto, Bigstock

Foto: Sabphoto, Bigstock

Mænd er svin, muslimer er søde. Det er grunden til, at det kun er i forhold til muslimer, man skal huske, at det er de færreste, der begår kriminalitet.

Kære RokokoPosten

Jeg er en 26-årig kvinde, der er i gang med en humanistisk universitetsuddannelse, og som desuden er aktiv i en politisk organisation til venstre for midten. Jeg er meget interesseret i feminisme og antiracisme, men nogle gange bliver jeg forvirret. For jeg forstår ikke helt, hvorfor man gerne må håne mænd og generalisere, uden at det er diskriminerende.

For kort tid siden deltog jeg i et møde, hvor vi kom til at diskutere højrefløjens fremmedfjendskhed, og der blev fremlagt statistikker, der viste, at det kun er en lille procentdel af mennesker med muslimsk baggrund, der har begået kriminalitet. Derfor, konkluderede vi, er det generaliserende at være bange for muslimer. Til et andet møde i samme gruppe talte vi om, at vi kvinder har behov for at kunne komme steder, hvor der ikke er mænd. For selvom det kun er en lille procentdel af alle mænd, der har forgrebet sig på kvinder, kan man jo aldrig vide. For alle mænd er bærere af en overgrebskultur.

Men er det ikke en generalisering i stil med at sige, at alle muslimer er bærere af en voldskultur?

Venlig hilsen den forvirrede feminist

Kære forvirrede feminist

Tag dig sammen! Det er såre enkelt: Muslimer er udsat for diskrimination, og det er uretfærdigt. Derfor skal vi huske, at muslimer generelt ikke går rundt og begår forbrydelser. Mænd er derimod nogle svin, som slet ikke bliver hånet og diskrimineret så meget, som de burde. Man kan slet ikke sammenligne de to ting!

Hvis du derfor møder en muslim og bliver lidt nervøs, skal du overvinde din nervøsitet og favne dit medmenneske. Husk, at en fremmed er en ven, du ikke kender endnu. Hvis du derimod møder en mand og bliver lidt nervøs, er der god grund til at holde sig fra ham. Man kan aldrig være for forsigtig.

Det lyder måske inkonsistent og ulogisk. Men det er ikke. For mænd er svin. Og hvis du møder en mand, der ikke er et svin, har du bare ikke lært ham godt nok at kende.

Venlig hilsen RokokoPosten

P.S. Muslimske mænd er selvfølgelig også svin. Men dem er vi nødt til at bære over med, indtil racisterne holder op med at hate på muslimer generelt.