Foto: suravid, Bigstock

Foto: suravid, Bigstock

Hvis sjælen er usmidig, er det bedre at smøre den med WD-40 end at meditere. Som et ekstra plus kan WD-40 bruges til at skræmme duer væk.

Kære RokokoPosten

De sidste par år har jeg dagligt dyrket yoga og meditation. Jeg begyndte, fordi jeg havde brug for at komme bedre i kontakt med mig selv, og så sagde en af mine gode veninder, at meditation er rigtig godt. Hun sagde, at jeg ville blive mere ét med mine følelser, og at min krop og sjæl ville blive mere smidig.

Hun havde ret i det med kroppen. Det er helt sikker på grund af yogaøvelserne. Jeg er slet ikke så stiv i leddene mere, og jeg får det rigtig godt fysisk af det. Det er værre med sjælen. Jeg føler ganske enkelt ikke, at jeg har fået den kontakt til mig selv, som meditationerne skulle medføre. Min sjæl er fastlåst, og jeg føler mig stadig lige så irritabel, stresset og utålmodig, som før jeg begyndte at meditere.

Min veninde siger, at jeg skal tænke på min sjæl som en skatkiste, hvis indhold meditationerne skal åbenbare. At jeg skal fokusere på kisten og forestille mig, at jeg åbner kisten og ser alt det, den indeholder. Jeg har prøvet og prøvet, men forgæves. Min sjæl bliver ved med at være stiv og usmidig. Hvad skal jeg gøre?

Venlig hilsen “meditationsudøveren”

Kære meditationsudøver

Hvis du ikke kan åbne kisten/din sjæl, kan det være, fordi den trænger til at blive smurt. Så prøv at give den en omgang WD-40, og sørg især for at få det godt ind i låse og hængsler. Det virker helt sikkert bedre end meditation, og så tager det kun et øjeblik. Du skal selvfølgelig smøre med jævne mellemrum – oftere, hvis din sjæl ofte er udsat for regn og rusk. Hvis du opbevarer den udendørs, kan det være en god idé at beskytte den mod vejret ved at dække den med en presenning. Uanset hvad skulle vi mene, at du får masser af tid til denne simple vedligeholdelsesopgave, når du ikke længere behøver at bruge tid på at meditere. Desuden har WD-40 den fordel, at du også kan bruge det til alt muligt andet, for eksempel til at skræmme duer væk.

Hvis selv WD-40 må give op over for din sjæl, er en økse eller en skærebrænder også en mulighed. Men så går den nok i stykker.

Venlig hilsen RokokoPosten