Foto: ccaetano, Bigstock

Foto: ccaetano, Bigstock

Emilie havde aftalt med Sofie, at de skulle gå sammen på Roskilde, men nu vil hun hellere gå sammen med Christoffer, for de er nemlig blevet kærester, og nu er Sofie bare helt knust, for hvem skal hun så gå sammen med?

Kære RokokoPosten

Mig og min veninde Emilie har købt billetter til Roskilde (Festival, red.), fordi vi ville fejre vores huer og awesome snit. Men så her den anden dag så sagde hun bare, at hun ville gå sammen med Christoffer, for de er lige blevet kærester, så det er jo klart nok, at de ville det, men så blev jeg selvfølgelig mega ked af det og sagde, at det kunne hun da ikke bare gøre, for så skulle jeg jo gå rundt helt alene, og så sagde hun, at vi da godt stadig kunne sove i telt sammen, men nu var hun jo lissom kærester med Christoffer, men jeg kunne da bare gå sammen med dem så, men jeg ved bare, at Christoffer ikke gider til de koncerter, jeg vil til, og nu vil jeg vædde med, at Emilie vil til dem, Christoffer vil til, og så skal de garanteret også gå og kysse hele tiden, og jeg ved bare, at han kommer til at være i vores telt konstant, og så bliver jeg nødt til at være inde i hans sammen med klamme William, så nu sidder jeg bare og tuder og ved slet ikke, hvad jeg skal gøre.

Venlig hilsen Sofie, 19 år

Kære Sofie

Emilie stinker og har pigelus! Synes da egentlig bare, at du skal spørge Caroline, om I skal gå sammen i stedet for. Altså, fordi det var jo hende, som var totalt led, dengang Emilie blev dumpet af Alexander, så Emilie bare hader hende totalt, selvom Emilie faktisk startede med at være led over for Caroline, dengang hun ville stille op til elevrådet, og Emilie bare sagde, at det lissom ikke var noget, Caroline kunne finde ud af og det.

Fordi når så Emilie finder ud af det, bliver hun nok totalt “ej, hvad laver du?”, og så kan du bare være totalt “spurgt”, for hun har jo lissom selv bedt om, at du skal finde en anden at gå sammen med, og så var det da forresten også Emilie, der gik sammen med Mathilde på studieturen, selvom Mathilde havde sagt til Peter Madsen, at du havde skrevet din matematikaflevering af efter hendes storesøsters, men det var jo lissom bare totalt løgn.

Og så kunne det være rimelig awesome, hvis du bagefter sagde, at du forresten vistnok var kommet til at være lidt sammen med Christoffer til festen i fredags, men altså ups, og der var jo lissom ikke noget i det, vel, og Christoffer vil benægte det, fordi det jo lissom ikke passer, men så vil Emilie tro, at det alligevel passer og blive megasur på ham, haha.

Venlig hilsen RokokoPosten