Foto: Rozhnovskaya Tanya, Bigstock

Foto: Rozhnovskaya Tanya, Bigstock

Udadtil ærgrede Alex Hansen sig, men i det skjulte var han glad for at kunne blive indenfor og se serier, mens det regnede.

“Det er så træls. Vi havde sådan glædet os til at komme til stranden. Det skulle have været den første sommerdag, hvor jeg fik dyppet tæerne i Vesterhavet.”

Sådan sagde Alex Hansen til sin bror, da denne forleden ringede ham op på en dag med overskyet himmel. Alex var samme morgen gået ud på altanen og blevet overbevist om, at det absolut ikke var vejr til en strandtur.

“Det var meget blæsende, og vinden var kold, så man kunne slet ikke sidde udenfor og hygge sig med grill og kold rosé,” fortæller han, der ellers havde planlagt en tur til Løkken, hvor han og kæresten, Jamila Mahmoud, skulle tage sol, spise is og bade.

I gang med ny serie
Over for sin bror og Jamila udtrykte Alex Hansen ærgrelse, men i virkeligheden var han begejstret for, at han ikke behøvede at komme så meget ud den dag.

“Jeg er i gang med at se den her nye serie, American Gods, som er virkelig fed, så det var egentlig meget godt, at jeg kunne koncentrere mig om den,” fortæller Alex og understreger, at han ellers holder meget af at tage på ture med sin kæreste.

“Men tit bliver det lidt noget bøvl, når man skal til stranden, fordi man bruger flere timer på at få alting med: håndklæder at ligge på, håndklæder at tørre sig med, skiftetøj, mad, en frysepose, noget at drikke, solcreme, der får sandet til at klistre til kroppen, og så videre. Når man så endelig kommer derud, er der alt for mange mennesker, og vandet er iskoldt.”

Cykeludflugt i weekenden
Ofte kan en solskinsdag også byde på så mange muligheder, at det kan være svært at vælge.

“Forleden tog Jamila en beslutning om at tage til stranden, men ellers ville jeg have overvejet mange ting: En udflugt i parken, en tur i Fårup Sommerland med min brors familie, grill nede i gården, en øl på en café med udendørs servering. Jeg bliver helt overvældet, bare jeg tænker på det,” siger Alex.

Han regner dog ikke med at afsløre dette over for nogen og har allerede udtrykt ønske om, at det må blive ekstra varmt på lørdag, hvor Jamila har planlagt en cykeludflugt. Den slags betyder nemlig meget for Alex, fortæller hun:

“Jeg er egentlig ikke så vild med at cykle, men jeg kan mærke på Alex, at han rigtig gerne vil ud, når det er godt vejr. Så nu har jeg fundet på noget, der forhåbentlig gør ham glad, selvom jeg virkelig er spændt på, hvad der sker i American Gods.”