Foto: buso23, Bigstock

Foto: buso23, Bigstock

Det forlyder fra flere af hinanden uafhængige vidner, at en mand iført lyseblå skjorte og mørke bukser i går befandt sig i en kontorbygning i det nordlige Aarhus fra klokken ca. 8.15 til 16.30.

“Jeg ser ham gå over vejen, da jeg kommer gående på vej til min egen arbejdsplads. Jeg vil tro, at den er omkring kvart over otte, da han går ind i bygningen,” fortæller Michael Vester, en 34-årig økonom, som arbejder i Skejby i det nordlige Aarhus, hvor omtalte kontorbygning også ligger.

Manden, der var iført lyseblå skjorte og mørke bukser, er tilsyneladende derefter gået ind på et af de kontorer, der har til huse i bygningen. Her har han taget sin jakke af. Jakken beskrives – ligesom bukserne – som værende enten mørkeblå eller sort – og det fremgår af vidnernes udsagn, at mandens sko havde nogenlunde samme farve.

Gjorde mest almindelige ting
Birgitte Jønsson, der arbejder i den bygning, hvor manden i den lyseblå skjorte og de mørke bukser blev spottet, fortæller, at hun lagde mærke til ham flere gange.

“Jeg tror, det var lidt op ad formiddagen, da jeg så ham første gang. Jeg tror, han ville hente sig en kop kaffe, for han havde et krus i hånden,” siger hun.

Også Karen Olsen mener at have set manden.

“Den har nok været lidt over 12. Vi har sådan en kantine, som vi allesammen deler, og der så jeg ham i færd med at lægge nogle forskellige stykker smørrebrød over på sin tallerken,” siger hun.

Politiet: Kan have arbejde i bygningen
Metin Aslan fra Østjyllands Politi fortæller, at man arbejder med en teori om, at manden kan have arbejde i bygningen.

“Vi lægger særligt til grund, at han ifølge flere vidner hængte sin jakke på en kontorstol, som han herefter satte sig på. Derefter skulle han efter sigende have taget en bærbar computer frem, som han stillede på skrivebordet. Desuden skulle han efter sigende have forladt bygningen ved 16.45-tiden, hvilket kunne passe med, at han havde fri,” siger han.

RokokoPosten hører gerne fra andre, der har set en person, der svarer til signalementet: Mand med kortklippet, mørkt hår, mellem 30 og 45 år gammel, 180-185 cm. høj og iført lyseblå skjorte, mørke bukser, jakke, slips og sko.