Foto: Aha-Soft, Bigstock

“Det skal foregå gennem obligatorisk rådgivning om mulighederne for at leve i et heteroseksuelt forhold,” siger konstitueret formand Isabella Arendt og understreger, at hun bestemt ikke vil forbyde homoseksualitet. OK, hvis Arendt står for rådgivningen, siger en gruppe måske homoseksuelle mænd.

Kristendemokraternes konstituerede formand Isabella Arendt er egentlig træt af, at alle medier spørger om det. Men når nu RokokoPosten vil have det at vide, bliver hun nødt til at svare.

“Vores politik er at nedbringe homotallet til nul. Det hjælper ikke at forbyde det, så i stedet vil vi tilbyde støtte, rådgivning og hjælp til, at de homoseksuelle træffer den rigtige beslutning,” siger hun og kommer med eksempler på, hvordan rådgivningen kan foregå.

“Den homo-udsatte person skal tilbydes obligatoriske kurser i, hvordan man kan finde en partner af det modsatte køn, fx gennem Tinder eller andre datingapps. Mændene lærer at betale for kvindernes drinks, mens kvinderne lærer at bede om hjælp til at åbne genstridige syltetøjsglas. Senere bliver man sat sammen to og to og sendt på tur til Ikea, et byggemarked eller en planteskole.”

Høje krav om personlig pleje
For Isabella Arendt handler homospørgsmålet dog ikke primært om lovgivning; der skal en holdningsændring til.

“I dag lærer børn i skolen, at homoseksuelle forhold er lige så nemme og normale som alle andre forhold. Men vi ved jo, at der er problemer med AIDS, høje krav om personlig pleje blandt mændene og, for kvindernes vedkommende, lesbian bed death. Desuden er det nærmest umuligt for et homoseksuelt par at få børn – i hvert fald hvis vi får noget at skulle have sagt!”

Arendt må gøre sin kristne pligt
Ingen andre partier har støttet Kristendemokraternes forslag. Til gengæld får Arendt opbakning fra en gruppe mandlige venner fra Holstebro.

“Jeg synes, det lyder OK, hvis hun selv står for rådgivningen, Isabella altså. Jeg har længe døjet med noget meget undertrykt homoseksualitet og vil gerne have en kvinde til at vise mig, hvad jeg bør gå efter i stedet,” siger en af disse mænd, 33-årige Jens P., og bakkes op af Frederik L. på 35:

“Jeg har aldrig været sammen med en mand, men balancerer lige på kanten, kan jeg mærke. Der må Isabella Arendt gøre sin kristne pligt og hive mig tilbage på det heteroseksuelle spor.”