Foto: Jorge Franganillo, Wikipedia

En kun halvanden måned gammel regering har været forsvundet siden juni. Befolkningen opfordres til at søge i udhuse og garager.

RokokoPosten møder Lene Christensen, efter at hun har søgt efter den danske regering i en forfalden lade ved et nedlagt landbrug lidt uden for Næstved. Uden held.

“Jeg troede, det måske var regeringen, som gemte sig under et dækken nede i hjørnet, men det var bare en gammel Ferguson-traktor uden hjul,” forklarer hun skuffet.

Ikke givet lyd fra sig siden juni
Lene er en af de mange, der deltager i eftersøgningen af den danske regering, som har været sporløst forsvundet siden sidst i juni måned, og hun er dybt bekymret.

“Hvad hvis den sidder et eller andet sted og er spærret inde og ikke kan komme ud. Det er slet ikke til at holde ud at tænke på, når den er så lille og hjælpeløs.”

Ifølge myndighederne blev regeringen sidst set på Christiansborg Slotsplads den 26. juni og har siden ikke givet lyd fra sig.

Bruger stadig penge
“Vi frygter, at der kan være sket den noget, eller at den går konfus rundt i landet uden at være klar over, hvad den laver. Vi vil derfor opfordre alle danskere til straks at kontakte myndighederne, hvis de opdager en meget ung regering med et bekymrende lille antal kvindelige ministre et sted i det offentlige rum eller ved et uheld er kommet til at låse den inde i en garage eller et udhus,” siger chefefterforsker Martin Johansen fra Rigspolitiet og tilføjer:

“Vi tror dog ikke, at regeringen er omkommet eller blevet udsat for en forbrydelse, for vi kan se, at den jævnligt hæver store summer på dens konti i Nationalbanken, som kun den har adgang til.”

Ikke kun regeringen meldes savnet. Ifølge flere medier er oppositionen også forsvundet uden at efterlade sig spor. Den er imidlertid ikke blevet efterlyst eller eftersøgt på systematisk vis, da ingen endnu har ulejliget sig med at melde den savnet.

Politiet overvejer nu, om regeringer, i lighed med demente ældre, skal udstyres med en ankelchip, der gør det let at spore dem, hvis de forlader deres bolig i forvirret tilstand.