Foto: Happy Worker, Flickr

Sølvpapirshatte er oppe i tiden, men en sølvpapirshat er ikke bare en sølvpapirshat. Hvilke typer trender lige nu, og er der nogle, du skal undgå? Læs med her og undgå at gøre dig selv til grin.

Mange tror, at de bare kan forme en hat af sølvpapir, og så er alt godt. Det kunne ikke være mere forkert, mener livsstilsekspert Malene Søttrup-Mogensen. For hvis du vil undgå at blive til grin i konspirationsteoretikermiljøet, kan du ikke bare troppe op med hvilken som helst hat. Dit valg af style siger nemlig meget om, hvem du er.

Er du nybegynder inden for området, eller søger du ny inspiration til at forny garderoben, så læs med her. Vi har nemlig fået Malene Søttrup-Mogensen til at dele sin viden om, hvad der trender netop nu.

1. Sølvpapirs-tophuen
Sølvpapirs-tophuen når godt ned om ørerne og har en kvast eller spids i toppen. Den er det sikre, tidløse valg, som du kan bruge i stort set alle sammenhænge. Den er til dig, der ønsker en god, generel beskyttelse mod 5G-stråler og aflæsning af hjernebølger uden at virke prangende. Den er sølvpapirshattens IKEA-møbel.

2. Sølvpapirs-fezen
Med sølvpapirs-fezen signalerer du, at du tør udfordre konventionerne. Den er til dig, der ikke er bange for at gå op imod såvel konspiratoriske organisationer som hattemode, samtidig med at du beskytter dig selv mod den jødiske verdensorden og Deep State. Sølvpapirs-fezen giver dig et touch af selvsikker urørlighed, men hvis du ikke har disse egenskaber i dig, bør du overveje, om det er den, du skal tage på. Uden den rette attitude kommer du nemt til at fremstå som en bistandsklient i en Bentley.

3. Sølvpapirs-sixpence
Du er den jordbundne type, der godt kan se det fornuftige i at gå med sølvpapirshat, ligesom du ser fornuften i at bruge cykelhjelm og sikkerhedssele. Derfor passer en sølvpapirs-sixpence til dig. Den kombinerer det bedste fra den jyske muldjord og storbyens tilbagelænede lounge-miljø, yder en god, generel beskyttelse mod alle strålingsrelaterede farer, og med den på signalerer du, at du har begge ben på jorden og ikke dyrker konspirationsteorier som religion.

4. Sølvpapirs-nissehuen
Med en sølvpapirs-nissehue kan du vise verden, at du er fuld af fest og farver. Den passer til den humørfyldte og sprudlende personlighed, som ikke er bange for at tage chancer og gøre livet til en leg. Til gengæld er den stort set virkningsløs og bruges af seriøse sølvpapirshattebærere som regel kun ved festlige lejligheder og oven på en anden sølvpapirshat.