Foto: Sandra Skillingsås, Arbeiderpartiet

Foto: Sandra Skillingsås, Arbeiderpartiet

Folkekirken skal modernisere sig og erkende, at Mette Frederiksen er en frelser sendt af Vorherre, mener Socialdemokratiet.

Det er sjældent, at politikere i vores del af verden blander sig i religion. Men når Socialdemokratiet over for RokokoPosten gør en undtagelse, skyldes det ifølge politisk ordfører Jesper Petersen “helt ekstraordinære omstændigheder, der må få alle til at stille spørgsmål ved det, vi troede, vi vidste”.

Det er Danmarks statsminister, Mette Frederiksen, der har sat gang i tankerne hos ordføreren.

“Det står efterhånden mere og mere klart for mig, at Mette Frederiksen ikke er et almindeligt menneske, men at hun er sendt af Vorherre for at frelse Danmark fra corona, globalisering og liberalisme,” siger Jesper Petersen.

Sendt af Gud
“Jeg tror, der er mange, der har det ligesom mig, og Folkekirken bliver nødt til at rumme os, der har indset, at Mette Frederiksen ikke er et menneske som alle os andre, men en frelser sendt af Gud,” udtaler Jesper Petersen, mens han viser et print af en meningsmåling til RokokoPostens udsendte reporter.

“Folkekirkens gamle fortælling om, at Jesus er Guds enbårne søn, hænger bare ikke sammen med det, vi oplever i virkeligheden lige nu. Nemlig at Gud, ud over at have sendt sin søn ned på Jorden for at frelse menneskeheden fra døden, har sendt sin datter til Jorden. Hun har allerede frelst os fra corona og er i gang med at frelse os fra globalisering, indvandring og besparelser i velfærden,” uddyber han.

Højtid for at fejre Mette
Ifølge Jesper Petersen bør der straks laves en højtid for at fejre, at Vorherre har sendt Mette Frederiksen til Danmark.

“Jesus har både jul og påske, så det vil give rigtig god mening, at Folkekirken etablerer en højtid. Det kunne for eksempel være i anledning af hendes fødselsdag, 19. november,” siger ordføreren, der understreger, at han ikke mener, at Mette Frederiksen blev født på samme måde som almindelige mennesker, men at hun i stedet blev skabt i en cementblander på Aalborg Portland og båret frem af socialdemokratiske tillidsmænd, der hyldede hende som arbejderklassens nye frelser.

“Det er sådan, jeg har forstået historien om Mette Frederiksens tilblivelse. Det er helt klart en dag og en historie, vi bliver nødt til at fejre,” slutter Jesper Petersen.