Foto: ShotPrime, Bigstock

Foto: ShotPrime, Bigstock

En mand fra Charlottenlund fik i går stød i albuen, da han stødte den ind i en dørkarm. “Når sådan noget sker lige efter en coronavaccine, er man nødt til at spørge, om der er en sammenhæng,” mener Mai Manniche.

“En 21-årig mand får et smertefuldt stød i sin albue, da han støder den ind i en dørkarm. Er det tilfældigt, eller kunne det mon skyldes, at han lige er blevet vaccineret?”

Sådan skriver smykkedesigner og vaccineskeptiker Mai Manniche på Facebook efter, at hun under en indkøbstur hørte den unge mand fortælle sin ven om, hvordan han havde slået sig.

Manniche skriver desuden i sit Facebook-opslag, at de to venner talte om deres nyligt overståede vaccinationer, hvor ingen af dem tilsyneladende havde oplevet bivirkninger. Det, mener Mai Manniche, er dog ikke korrekt, for når man støder sin albue ind i en dørkarm umiddelbart efter en vaccine, må det i det mindste diskuteres, om der er en sammenhæng.

Lugter langt væk
Manniche påpeger, at det ikke er hver dag, man går og støder sin albue ind i dørkarme, og at det stød, man får, kan være særdeles smertefuldt. Hvis det kan kobles sammen med coronavaccine, er der derfor endnu en god grund til at fraråde befolkningen at lade sig vaccinere.

“Det lugter langt væk, det her. Ingen er oplyst om, at albuestød er en bivirkning, men jeg kan ikke rigtig se, hvordan det kan være andet. Han var jo lige blevet vaccineret, og så skete det,” siger hun og bliver bakket op af flere af sine følgere.

Mange andre eksempler
Blandt følgerne er der flere, der kan berette om lignende tilfælde, hvor noget er sket for nyvaccinerede venner og bekendte.

“Jeg har en kollega, som kørte fra vaccinestedet i sin bil. Han måtte holde for rødt ved hvert eneste lyskryds, og ikke på den måde, hvor det bliver grønt næsten med det samme – nej, det blev gult, da han nærmede sig, så han kom til at holde der hele den tid, der var rødt, hvert eneste sted,” skriver Pernille Kvist fra Odense.

Mai Manniche mener, at dette blot er et af mange eksempler på, at vaccinerne langt fra er så uskyldige, som politikere og sundhedsmyndigheder påstår.

“Der er for mange eksempler på, at der sker ubehagelige ting, efter at folk er blevet vaccineret. Albuestød, rødt lys – der var en, der dumpede en eksamen dagen efter sin vaccination, og flere har oplevet, at der var udsolgte varer i de supermarkeder, de plejer at købe ind i,” siger hun og slutter:

“Det kan simpelthen ikke være tilfældigt.”