Foto: noiel, Bigstock

Foto: noiel, Bigstock

Det er et fascistisk overgreb, at man skal fremvise dokumentation på, at man er fritaget fra at fremvise coronapas, mener 34-årige Kira Jønsson, der af helbredsmæssige årsager hverken tåler test, vaccine eller fysisk fremmøde på et borgerservicecenter.

Den 1. juli trådte en ny ordning i kraft, som skal gøre det nemmere at dokumentere, at man er fritaget fra at vise coronapas på steder, hvor et sådant ellers er påkrævet.

Ordningen betyder, at man hos Borgerservice kan få et dokument som bevis for, at man er fritaget. Der er ikke krav om lægeerklæring eller andet, der dokumenterer, at man er forhindret i at blive testet eller vaccineret, så i princippet kan alle, der møder op og beder om det, få dokumentet.

Alligevel er der tale om et voldsomt overgreb mod den danske befolkning, mener 34-årige anticorona-aktivist Kira Jønsson. Hun har hidtil brugt et fritaget-badge, som hun har købt i en webshop, der ikke sælger mundbind og visirer, til at komme ind på steder, hvor coronapas ellers er obligatorisk.

Bliver sygeliggjort
Kira kan nemlig hverken tåle at blive testet eller vaccineret, og hendes helbredsproblemer, som hun ikke ønsker at uddybe over for RokokoPosten, forhindrer hende også i at afhente fritagelsesdokumentet.

“Jeg kan simpelthen ikke tåle Borgerservice. Ligesom jeg hverken kan tåle test eller vaccine. Det er noget med mit helbred, som jeg ellers aldrig tænker på, men nu bliver jeg konfronteret med det overalt, så nu føler jeg mig konstant sygeliggjort,” siger hun.

Kira Jønsson er langt fra den eneste, der har oplevet de ulemper, forklarer hun, og det er derfor, hun aktivt er gået ind i kampen mod regeringens coronapolitik.

Ingen restriktioner overhovedet
Løsningen ligger nemlig ligefor. Man kan bare ophæve alle restriktioner og droppe ethvert krav om vaccine eller negativ test.

“Det er der ingen risici forbundet med, for corona er faktisk slet ikke nogen alvorlig sygdom, hvis den da overhovedet findes,” siger Kira og slutter:

“Prøv at gå på YouTube og søg efter videoer fra eksperter. Der er mange, der bakker mig op i, at det er langt mere normalt ikke at kunne tåle restriktionerne end det er at blive syg af den der påståede virus.”