Foto: Loud + RokokoPosten

Foto: Loud + RokokoPosten

Jeg glæder mig til samarbejdet med Mikael Bertelson, siger Mads Brøgger, tidligere Simon Andersen, der er chefredaktør på 24syv, tidligere Loud.

Der er intet underligt i, at Loud skifter navn til 24syv efter nytår, eller at kanalens programchef og chefdirektør, Simon Andersen, fra årsskiftet kan kalde sig Mads Brøgger. Sådan lyder det fra den kommende Mads Brøgger selv.

Hvorfor gør du det?

“Åh, jeg synes bare, navnet klinger meget godt! Synes du ikke?”

Det er et udmærket navn, men det er jo allerede taget.

“Er det?”

Ja, det er navnet på den tidligere programchef for det tidligere Radio24syv, Mads Brügger.

“Arh, han hedder vist Brügger med ü. Jeg kommer til at hedde Brøgger. Du må lige få styr på din research. Der er intet underligt i at skifte navn, det er meget populært, faktisk. Og der er heller intet underligt i at skifte til et navn, der lyder nærmest identisk med navnet på præcis det menneske, der hader vores foretagende allermest og måske også har grund til at føle sig en lille smule pisset mellem øjnene af en tidligere medarbejder fra Radio24syv.”

Ny kompagnon ved navn Bertelson
Chefredaktør Simon Andersen og Loud har fået massiv kritik, efter at det er kommet frem, at kanalen fra årsskiftet kommer til at hedde 24syv. Altså ikke Radio24syv, som den tidligere populære taleradio hed, men 24syv.

Har du gjort det samme igen, bare med dit eget navn, Simon Andersen?

“Det har jeg altså lov til.”

Så du indrømmer, at dit modus operandi er, at du kopierer koncepter, der allerede fungerer eller har fungeret?

“Du kan da kalde min kreative proces for alle de ting, du vil. Sagens kerne er, at jeg snart er Mads Brøgger, programchef på radiokanalen 24syv.”

Jeg synes, du snakker meget udenom. Er det ikke på tide at tage din egen medicin og svare ærligt i et kritisk interview?

“Det har jeg simpelthen ikke mulighed for at gå ind i.”

Mikael Bertelson bliver kompagnon
OK. Er der andre ændringer på vej?

“Ja, jeg har tænkt mig at barbere mit hoved og købe mig en knaldsmart hornbrille!”

Nu mente jeg egentlig på din radio, men jeg har forstået, at du er besat af Mads Brügger.

“Det er godt nok uvederhæftigt sagt. Men hvis du endelig vil vide det, har jeg planer om at alliere mig med en kompagnon. En knalddygtig fyr, som jeg skal dele både kontor og kreativ proces med. Det samarbejde glæder jeg mig til!”

Lad mig gætte: Er det en mand ved navn Mikael Bertelson?

“Hvor vidste du det fra?”