Foto: Alessandro Paiva, Freeimages.com

Foto: Alessandro Paiva, Freeimages.com

RokokoPosten kan fortælle, at ███████ kritik af  ██████████ ny offentlighedslov ████████████ er ████████ urimelig. Justitsminister █████████ svarer ████på alle spørgsmål.

███████████ godt vejr. █████████████████████████████████████████████████ Morten Bødskovs ministerkontor.

Her møder avisens udsendte justitsministeren, som ██████████████████ godt ████████████████████████████████████████████ i ███████████ █████████████████████████ meningsmålinger █████████████████████████████ My Little Pony █████████████████████████████████, forklarer han.

Justitsminister Morten Bødskov udtaler ██████████████████████████████████████ Folketingets vigtige arbejde █████████████████████████████████████████████████ rimeligt ████████████████████████████████ fordi ████████████████████ █████████████████████████████ Martin Krasnik ███████████████████████████████ █████████████████████████ djævleyngel.

Dejlig kaffe
“Men,” spørger avisens udsendte, ███████████████████████████████████████████████ problematisk?”

“Nej,” svarer Bødskov.

███████████████████████████████████████████████████████████████████ og █████████████████████████████████████ Ninn-Hansen.

██████████████████████████████████████████████████████ dejlig kop kaffe?” spørger ministeren imødekommende.

Det er ███ svært ████████████ at få det indtryk, at ministeren taler udenom.

“En demokratrisk lov”
Eksperter påpeger da også, at ██████████████████████████████ massiv kritik ████████████████████ er overdrevet █████████████████████████████████ loven er ████████████████████████ meget ██████████ demokratisk og ███████████ ikke ███████████ Orwells 1984.

Adspurgt om ██████████████████████████████ konkrete eksempler ██████████████████.

███████████████████████████████ kompliceret ████████████████████████████████████████ svarer Morten Bødskov for 11. gang og forklarer, █████████████████████████████████████████████ Toga Vinstue ████████████████████ kun halvfuld.

“Skal vi så konkludere, at du ████ kan komme med konkrete eksempler?” spørger RokokoPostens udsendte.

“Ja,” lyder ministerens svar.

besvarede spørgsmål
RokokoPostens udsendte går fra mødet med justitsministeren ██████████████████ meget klogere. ██████████████████ ingen ████████████████████████████████ grund til at stille flere spørgsmål ved offentlighedsloven.