Foto: Tumisu, Pixabay

Foto: Tumisu, Pixabay

Hun er ikke grim og utiltrækkende, jeg var bare nervøs, forsikrer ung mand. Så siger vi det, lyder kærestens svar.

På en sen fredag aften i en studenterlejlighed lidt uden for Århus oplevede økonomistuderende Søren Thomsen og hans nye kæreste, Elise Bøgh, at Sørens manglende rejsning virkelig ikke havde noget med hende at gøre. Episoden fandt sted efter, at parret havde været på deres tredje date – middag og en biograftur – og var taget hjem til Elisa.

“Jeg kunne rigtig godt lide ham, og vi havde allerede været på café og i parken, så nu synes jeg ligesom, at det skulle være,” fortæller Elise, der i sine tidligere forhold har ventet mellem tre og fem dates med at have sex.

Tital på den gamle skala
Hjemme hos den 23-årige kvinde forløb aftenen desværre ikke som planlagt, da Søren efter omkring en halv times energiske forsøg måtte opgive at få rejsning. Elise, hvis udseende ligger omkring et tital på den gamle 13-skala, havde ellers gjort sig umage med både tøj, hår og makeup, men Søren understreger, at det ikke havde noget med hende at gøre.

“Det er virkelig ikke fordi, hun ikke er lækker –  jeg havde nok bare præstationsangst,” forklarer den 25-årige mand, der efter det mislykkede forsøg på samleje foreslog, at parret skulle se lidt fjernsyn og tage det stille og roligt.

Elises svar hertil var “øh … whatever,” men hun understreger over for RokokoPosten, at hun “helt sikkert” tror på Sørens forklaring.

Måske dårlig i sengen?
“Jo jo, han var bare nervøs. Fint nok. Så siger vi det. Jeg synes måske bare … altså, hvis det var noget, jeg gjorde … Men nej nej, OK … Kunne jo være, han synes, jeg var grim og usexet og dårlig i sen…,” fortsætter Elise, inden hun bliver afbrudt af et tungt suk fra Søren.

Parret har dog ikke ladet episoden ødelægge deres forhold og planlægger nu en fjerde date inden længe. Denne gang har Søren inviteret Elise på hjemmelavet middag med lam, tzatziki, ovnbagte kartofler og kulørte drinks.