Foto: JStolp, Pixabay

Foto: JStolp, Pixabay

Hvad kyskhedsløfter og cølibat-ringe ikke kunnet, har liverollespil og gratis abonnement til World of Warcraft formået på rekordtid.

Den tværreligiøse bevægelse, “Gør Gud Glad” (GGG), har igennem en længere årrække promoveret afholdenhed blandt teenagere. Indtil for nylig uden større succes.

Både højtidelige kyskheds-løfter i form af såkaldte pledges og cølibat-ringe har vist sig ineffektive til at få de unge til at holde sig fra hinanden.

Men efter organisationen er begyndt at uddele gratis medlemskab til online-spil som World of Warcraft og arrangere liverollespil i skove, har flere hundreder af teenagere – særligt drenge – beholdt deres dyrebare mødom.

Organisationens leder Moishe Paulus Omar er ekstatisk.

“Det er utroligt. Det er nærmest som at kastrere de små testosteron-bomber. I løbet af få uger mister en overvældende del af de unge al erotisk interesse udover, hvad de kan finde på internettet. Og for de, der ikke bliver helt uinteresserede i levende eksemplarer af det modsatte køn, der sørger deres nørdede hobbyer, underlige sprog og sekteriske omgangskreds for, at pigerne nærmest ser dem som spedalske,” jubler han.

Ringe succes med teenage-piger
Organisationen har desværre ikke lige så stor succes med at afholde teenage-piger fra deres erotiske debut.

“Det er virkelig sært, men at få piger til at interessere sig for WoW og liverollespil, ser ud til at gøre dem ekstremt attråværdige inden for meget snævre grupperinger. Det er virkelig ærgerligt, men trods eksperimenter med både gratis hesteblade og goth-makeup, er det endnu ikke lykkedes at finde noget, der kan afholde drengene fra at fatte interesse for pigerne lige så effektivt, som tilfældet er den modsatte vej,” fortæller talsmand for GGG Moishe Paulus Omar.