Foto: ID 2247188, Pixabay

Foto: ID 2247188, Pixabay

En esbjergensisk mand kan ikke slukke sit TV og er derfor tvunget til at se programmer, som han afskyr inderligt. Han kan kun afreagere ved at brokke sig højlydt over udsendelserne til familie, venner og internet.

I sensommeren 2002 opdagede Per Knudsen, at hans TV ikke længere kunne slukkes. Hvad værre var, så begyndte apparatet også af sig selv at slå over på programmer, som Per inderligt hadede. Udsendelser som X Factor, Smagsdommerne og Kriminalkommissær Barnaby fyldte meget mod hans vilje nu Pers aftener.

“Det er uhyggeligt. Normalt plejer jeg altid at slukke, når ham den skabagtige Adrian Hughes kommer i Smagsdommerne på DR2, men nu er jeg tvunget til at glo på hans selvsmagende og lavpandede lort med folk, der anmelder ting, som de ikke har en skid forstand på. Tænk at bruge licenspenge på det lort. Føj, hvor er det vammelt!” fortæller Per rasende og spytter demonstrativt på sit parketgulv i naturfarvet ask.

Andre kan “bare slukke”
Per er dog ikke indstillet på at affinde sig med tingenes tilstand. Godt nok kan han ikke slukke for sit TV, men han kan heldigvis give udtryk for sin harme både over for familie og venner samt på internettet.

“Når jeg nu er tvangsindlagt til at se på det skidt,  kan jeg lige så godt berige verden med min indignation. Jeg betragter det faktisk som min pligt, nu hvor jeg alligevel er tvunget til at se deres dilettanteri. Der må være meget få personer, som detaljeret kan redegøre for programmer, som de hader. Alle andre kan jo bare slukke,” fortæller Per med et opgivende suk.

Hadede hvert eneste afsnit af X Factor
Det mest imponerende eksempel på Pers harmefulde kommentarer, er flere siders harceleren på Ekstra Bladets debatforum, Nationen, over hvert eneste afsnit af talentshowet X Factor. Ifølge Per udgøres programmet af en samling “talentløse idioter, hvis pivfalske udgydelser end ikke rovmordere burde tvangsindlægges til at lægge øre til.”

RokokoPosten ville gerne have spurgt Per, om han eventuelt helt kunne undgå TV – og dermed også de forhadte programmer. Imidlertid er Per ude af stand til at svare, da der i samme øjeblik kommer “det der komplet idiotiske haveprogram med ham den piberygende klovn, hvis rådne stauder intet fornuftigt tænkende mennesker gider spilde tid på.”