Andre optællinger tyder dog på, at han kun er hårdt tilskadekommen. RokokoPosten bringer et overblik over alle polls, der har undersøgt mandens skæbne.

Sent lørdag aften sagde Niels Henriksen fra Give farvel til sin kone og begav sig mod sit stamværtshus Dalton Bodega. Siden har man intet hørt fra ham ud over, at han skulle være havnet i et større slagsmål uden for værtshuset. Muligvis har optrinnet resulteret i Niels Henriksens død, muligvis kun lemlæstelse, viser adskillige meningsmålinger.

RokokoPostens egen afdeling for meningsmålinger, RokokoPolls, har samlet sytten borgerundersøgelser, hvor danskere i hele landet er blevet adspurgt om Niels’ skæbne. På baggrund af resultaterne kan vi konstatere følgende:

53% af de adspurgte mener, at Niels Henriksen er død, hvorimod 42% tror, at han er kommet slemt til skade, men stadig lever. De resterende fem procent svarede “Ingen af delene” eller “Ved ikke”.

Kan vippe mod “Levende” i morgen
Dermed vipper RokokoPoll’en en smule over mod “Død”, men ifølge en ekspert kan det billede hurtigt ændre sig.

“Det er ikke til at sige, om meningsmålingerne i morgen rykker over mod ‘Levende’; Henriksen har haft klar medvind på det seneste, og selvom slagsmålet ikke var hans bedste træk rent helbredsmæssigt, ville det være dumt at regne ham ude,” mener kommentator Ask Frøstrup og tilføjer, at Niels Henriksens modstandere formentlig vil udnytte dagens meningsmålinger til at melde ud, at de stadig er i live.

Henriksens allierede, først og fremmest hans kone og 16-årige datter, ønsker ikke at udtale sig om mandens tilstand, men fastholder, at “det må være op til danskerne at afgøre”.

Hvordan er Niels Henriksens tilstand?

Se resultater