Foto: O. Nielsen, Wikimedia Commons

Foto: O. Nielsen, Wikimedia Commons

To yngre kvinder blev natten til tirsdag indlagt på Rigshospitalets TraumeCenter efter at have taget en overdosis Seebach.

Bekymrede naboer fandt de to kvinder på 21 og 23 år, der deler en lejlighed på Vesterbro, i en komatøs tilstand af melodisk nostalgi. De omtågede kvinder talte kun i banale, men oprigtige rim og klagede over kraftig kvalme. Kvinderne udviste dermed alle de klassiske symptomer på en Seebach-overdosis, og en ambulance blev straks tilkaldt.

Naboer forklarer, at den 21-årige kvinde, trods sin kraftigt påvirkede tilstand, gjorde voldsom modstand, da ambulancefolkene ville tage hende med. Kvinden nægtede at forlade sit omfattende Seebach-lager, som hun insisterede på at beskytte, “indtil hendes hjerte sagde stop”.

De to kvinder befinder sig fortsat i en kritisk tilstand, mens eksperter forsøger at modvirke overdosens skadelige effekter med blandt andet Marilyn Manson og Suicidal Tendencies.

Farlige remix i omløb
Imens afventer politiet de musiktoksikologiske undersøgelser, som skal afklare, hvilken type Seebach kvinderne har indtaget. Politiet frygter nemlig, at de to er blevet ofre for en særlig stærk form for Seebach, der for øjeblikket er i omløb.

Pressetalsmand John Toveshøj fra Københavns Politi forklarer:

“Alt tyder på, at det er lykkedes at lave en exceptionelt farlig og potent Seebach ved at tilsætte en dosis genopvarmet Lionel Richie. Vi kan ikke advare unge kraftigt nok mod at eksperimentere med denne dødsensfarlige kombination,” siger John Toveshøj.

Politiets pressetalsmand forklarer også, at man frygter, at det er lykkedes skruppelløse typer at remixe Seebach med ABBA og Stock Aitken Waterman. Politiet betegner denne kombination som en “dommedags-Seebach”, der i løbet af kort tid uundgåeligt fører til, at misbrugeren simpelthen nynner sig ihjel.