Foto: geralt, Bigstock

Kan du holde mange bolde i luften i et agilt og innovativt miljø? Tror du på sense of urgency samt omstillingsparathed? Så er du muligvis den helt rette til dette uspecificerede job i en unavngiven virksomhed.

Har du lyst til at arbejde intensivt i en virksomhed, der prioriterer vidensdeling og fælles ansvar højt, og som ikke er bange for at betræde nye stier? Drømmer du om at indgå i et team af engagerede og omstillingsparate medarbejdere på en arbejdsplads præget af sense of urgency, innovation og teamspirit? Så er du måske den helt rette medarbejder til dette job.

Det store i det små booster effektivitet
Som virksomhed befinder vi os i en transitionsfase præget af konsolidering og ekspansion. Derfor skal du kunne udvise fleksibilitet i en omskiftelig arbejdsdag.

Vi kombinerer sans for detaljen med det store overblik. Derfor er det vigtigt, at du er i stand til at se det store i det små og omvendt, da dette booster kvalitet, værdiskabelse, motivation og effektivitet.

Vi forventer, at du er lidt af en blæksprutte, der er i stand til at arbejde floworienteret og har et stort blik for og fokus på synergieffekter på tværs af fagområder. Ligeledes ser vi gerne, at du har metodeforståelse, når det kommer til skalering både vertikalt, horisontalt og diagonalt.

Både ud af og ind i boksen
Et fokusområde, som vi satser på at vækste, er facilitering inden for et overordnet narrativt framework såvel internt som eksternt. Derfor forventer vi, at du er indstillet på løbende opkvalificering, som sikrer, at du også fremadrettet er i stand til at tænke såvel ud af som ind i boksen.

Du vil blive en del af et miljø præget af høj faglighed, hvor mere produktiv tid i et agilt setup er i højsædet. Hos os er ledelsesstrukturer og ansvarsfordeling ikke entydigt distribuerede størrelser, men under konstant udvikling og forhandling, hvor enhver kan indgå som forandringsagent.

Hvis du kan se dig selv som en del af en innovativ fremtid med rige muligheder for både faglig og personlig udvikling i et dynamisk socialt rum, glæder vi os til at høre fra dig.