Foto: Christopher Sessums, Flickr

Foto: Christopher Sessums, Flickr

“Man tror altid, at den slags ting sker for naboen – og det gør de også,” fortæller Inger Knudsen, hvis overbo i går aftes mistede begge sine forældre i en trafikulykke.

Forfærdeligt, uforståeligt og nærmest surrealistisk. Sådan betegner administrationsmedarbejder Inger Knudsen den ulykke, der overgik hendes overbo, en jurastuderende ved navn Maria.

“Det mener jeg nok, hun hedder, men måske er det Marie eller Merete. Nå, men noget i den stil,” fortæller Inger Knudsen om den unge pige, hvis forældre i går aftes var involverede i en alvorlig bilulykke på motorvejen, hvor de begge mistede livet.

Har det glimrende selv
“Og nu er hun helt alene i verden. Man tror altid, at den slags hæslige ting overgår naboen – og de gør de så også! For jeg har det jo glimrende: Lønforhøjelse, ny sofa og mit første barnebarn på vej – og så skinner solen så vidunderligt i dag,” siger Inger, der planlægger at vise sin medfølelse ved at sende “Maria, Marie eller Merete” et trøstende blik, hvis de støder på hinanden i vaskekælderen.

“Men det er nu ikke sandsynligt, vi gør det, for jeg vasker altid tirsdag aften, mens hun plejer at skrive sig op i weekenderne,” slutter Inger Knudsen.