Rikke Dreyer var ikke ude efter noget bestemt, da hun i går ved middagstid besøgte en Bestseller-butik. Ifølge en af medarbejderne ville Rikke dog give lyd, hvis hun havde brug for hjælp.

Et lille kig rundt i butikken var alt, hvad den 28-årige frisør Rikke Dreyer var interesseret i, da hun i går ved 12-tiden trådte over tærsklen til en Bestseller-afdeling i Aarhus. Det meddelte hun en af butikkens medarbejdere, da denne spurgte, om hun kunne hjælpe med noget.

Rikke Dreyer havde imidlertid ikke brug for hjælp, men forsikrede medarbejderen, den 22-årige Sille Sørensen, at hun nok skulle sige til, hvis det blev tilfældet.

Sille Sørensen fortsatte derefter med at lægge trøjer sammen på et nærliggende bord, mens Rikke Dreyer kiggede sig omkring og engang imellem tog et stykke tøj frem for at studere det nærmere, hvorefter hun lagde det tilbage.

Rikkes opførsel typisk
Efter lidt under fire minutters gang rundt i butikken forlod Rikke Dreyer stedet uden at købe noget eller spørge om hjælp.

Ifølge den 28-årige er det ikke første gang, hun har besøgt en tøjbutik på denne måde, selvom det også er sket, at hun har bedt om hjælp, taget tøj med ind i prøverummet og endda er endt med at købe det.

Sille Sørensen kan bekræfte, at alle de typer opførsel, som Rikke Dreyer beskriver, er typiske for kunder i Bestseller-butikken samt i den H&M-afdeling, hvor hun tidligere arbejdede.