Et overbelyst fotografi af Kenneth Nielsens moderat erigerede lem var alt, hvad Kathrine Henning behøvede for at blive overbevist: Her var en helt særlig mand. I dag er de gift, venter barn og dyrker sex stort set hver dag.

Efter 17 måneder på diverse datingsider var Kathrine Henning på nippet til at give op. Hun var stadig single, så tilsyneladende havde de mange kærlighedsportaler ikke nogen partner til hende.

“Jeg havde fået rigtig mange mails og virkelig prøvet at fatte interesse for de mænd, der beskrev sig selv som kærlige, omsorgsfulde og lyttende. Men i sidste ende var de altså ikke interessante nok til, at jeg gad mødes med dem,” fortæller Kathrine, der er 33 år og uddannet civilingeniør.

Hun havde allerede lukket alle sine profiler ned på nær én, da mailen fra Kenneth Nielsen dukkede op.

Kraftigt belyst penis
“Emnet for mailen var ‘Hva’ siger du til det her?’, og da jeg klikkede på overskriften, dukkede der straks tre billeder op: Et af Kenneths overkrop i badeværelsesspejlet, et nærbillede af hans højre overarm og et kraftigt belyst billede af hans penis,” husker Kathrine, der straks hæftede sig ved mailens usædvanlige karakter og den moderate erektion.

“Typisk sender mændene en lang smøre om deres arbejde, fritidsinteresser og kærlighed til børn og dyr. De skriver, at de elsker gåture, romantik og rejser til eksotiske steder,” forklarer Kathrine opgivende.

Kenneths billeder skilte sig ud ved at være både originale og raffinerede; noget, som Kenneth selv har tænkt en del over.

Fantastisk samliv
“Uden at prale synes jeg nok, jeg har styr på, hvad kvinder vil have, og det prøver jeg at imødegå. Kathrines profil virkede spændende, så jeg gjorde en ekstra indsats og sendte hende en velovervejet mail med det bedste, jeg havde,” forklarer den 35-årige Kenneth Nielsen, der er selvstændig i byggebranchen.

Kathrine skrev straks tilbage, og efter syv måneders kæresteri flyttede parret sammen og blev senere gift. Ikke lang tid efter blev Kathrine gravid og skal nu føde en lille pige om tre måneder.

“Vi har et fantastisk samliv, hvor vi dyrker sex næsten hver dag og har lange, dybe samtaler,” fortæller Kathrine og opfordrer de håbefulde singler på datingsiderne til at bevare håbet:

“Hvis man tror på kærligheden, skal der nok vise sig noget helt specielt!”