Stort set alle stiknarkomaner har startet deres karriere som misbrugere med vaccineindsprøjtninger i en meget tidlig alder, viser ny rapport. Derfor kræver EU og Kræftens Bekæmpelse nu et forbud mod vacciner, der kan få unge til at opfatte indsprøjtede stoffer som en god ting.

Det skulle være så godt. Et lille stik, og så er børn på næsten magisk vis beskyttet mod en lang række alvorlige sygdomme, som angiveligt kan have store konsekvenser.

Men ny chokerende forskning dokumenterer, at denne påståede mirakelkur i mange tilfælde har voldsomme bivirkninger. Et stort flertal af landets stiknarkomaner har nemlig startet deres karriere som intravenøse stofmisbrugere med et lille stik i armen hos deres tilsyneladende velmenende praktiserende læge.

Det fortæller professor Bertil Houkjær, der står bag rapporten og derfor støtter det forslag om at forbyde vacciner, som EU netop har lanceret.

Vaccine er gateway drug
“Vi har undersøgt en gruppe bestående af 241 narkomaner i Danmarks fire største byer, og det viser sig, at 97 % har modtaget en vaccine, da de var blot 15 måneder gamle. Mange har endda fået adskillige indsprøjtninger i barneårene. Der kan derfor ikke herske nogen tvivl om den klare sammenhæng mellem vacciner og stiknarkomani,” forklarer professoren.

“Børn er ekstremt letpåvirkelige og sårbare, så det har naturligvis konsekvenser, når en autoritetsfigur som en læge hævder, at et lille stik i armen fører til sundhed og velvære. Det er noget, de tager med sig senere i livet og husker, når de på et tidspunkt bliver tilbudt en sprøjte på Istedgade,” siger Bertil Houkjær.

Tobaksindustri står måske bag
Også hos Kræftens Bekæmpelse er der opbakning til et forbud.

“Selvom der ikke er belæg for, at hverken vacciner eller heroin i sig selv fører til kræft, er der heller intet, som entydigt udelukker det, hvorfor Kræftens Bekæmpelse gerne advokerer for et forbud, bare for en sikkerheds skyld,” forklarer pressechef Berit Nymark Svendsen.

“Desuden er det en kendt sag, at flere narkomaner også ryger heroinen. Det kunne tyde på, at vaccinerne i virkeligheden er et snedigt tiltag fra tobaksindustrien, der skal lokke unge til at indtage endnu farligere stoffer end heroin, fx cigaretter eller lakridspiber,” siger hun.

Pressechefen tilføjer, at Kræftens Bekæmpelse også overvejer, om det eventuelt blot er Taliban, der står bag vaccinationsprogrammerne, så de derved kan udvide markedet for deres heroin.