En kvindelig dansk kønsdebattør har afsløret mænd i at vise sig nøgne frem for tilfældigt forbipasserende kvinder under påskud af “nudisme”.

I mandags kunne den danske forfatter og debattør Leonora Christina Skov i Politiken berette, hvordan hun var blevet visuelt forulempet af en nøgen mand på en nudiststrand. RokokoPosten kan nu afsløre, at hun ikke er den eneste.

“Det var en helt almindelig dag, hvor jeg havde forvildet mig ind på en nudiststrand. Ikke fordi jeg har dårlig stedsans, hvilket er en patriarkalsk og usand stereotyp om kvinder, men fordi jeg gik forkert på en måde, som mange mænd også kunne gøre,” forklarer en anden kvindelig kønsdebattør, som ønsker at være anonym.

Nøgne mænd lå på lur
“På stranden beslutter jeg mig for at tage et lille hvil med udsigt ud over havet. Men så sker det: Pludselig vælter det ud med blegfede mænd, der splitternøgne kaster sig i vandet,” fortæller hun chokeret.

“Det var helt tydeligt, at disse mænd havde ligget på lur i buskadset i dagevis og blot ventet på, at en smuk yngre lesbisk kønsdebattør kom forbi. Jeg kender typen så udmærket. Nudistmænd, der ikke har nok i at blive set af nudistkvinder, og som ikke skyr nogen midler for at få en smule af mit bly og unikke female gaze kastet på deres rynkede og dellebefængte kroppe,” forklarer hun.

Krænket af patriarkat
“Jeg synes, det er utrolig tragisk, at man end ikke kan gå ind på en naturiststrand uden at få sine diskret makeupbeklædte øjne befamlet. Og når jeg nævner makeup, vil jeg gerne understrege, at den altså ikke er til gavn for nogen mand, og at jeg i øvrigt anser mit ganske nydelige og på ingen måde stereotypt lesbiske udseende for sagen uvedkommende,” siger den anonyme debattør.

“Det er ganske enkelt patriarkatet i fuldt flor. Ikke alene kan nøgne mænd når som helst påtvinge uskyldige forbipasserende kvinder synet af sig selv, men det er desuden kun mænd, ofte de ganske grimme og tykke af slagsen, som samfundet giver ret til uhæmmet at kommentere og objektivisere kvindekroppen,” fortæller hun.

“Det er simpelthen så nedværdigende, når en eller anden skaldet stodder med rødvinstud begynder at udbrede sig om, at man har ‘smukke øjne’ eller ‘pæne ben’. Man merkt die Absicht und ist verstimmt,” siger hun med tårer i øjnene.