Foto: Distant Shores Media/Sweet PublishingMoses er klar til atter at lede det jødiske folk væk fra ufred og skærmydsler. Det sker efter, at han har indgået en aftale med FN.

Freden ser ud til at være langt væk i Gaza, og FN tyr derfor til alternative løsningsmuligheder. Således fremgår det af en pressemeddelelse, at FN’s Sikkerhedsråd har forhandlet en aftale i stand med Moses, der for omtrent 3500 år siden stod bag exodus, eller israelitternes flugt ud af Egypten.

Moses, der selv er israelit, men blev adopteret af en egyptisk prinsesse, bekræfter, at han har indgået en aftale med FN om at lede den nuværende jødiske befolkning i Israel til et nyt sted, hvor de kan leve i fred med omgivelserne.

Hvor dette sted ligger, er der endnu ingen, der ved, men Moses er fortrøstningsfuld.

“Ligesom første gang overlader jeg det til Gud at vise mig vejen,” siger han og tilføjer, at han nok vil stile mod enten Kina eller USA på grund af disse landes produktion af mælk og honning.

Forventer modstand
Ifølge Moses, der ikke vil ud med, hvornår hans exoduscomeback begynder, vil de israelske jøder protestere over at skulle flyttes.

“De mener jo, at de har krav på den jord, de kalder Israel, og i dag lader man sig nok ikke så let dupere af kæppe, der forvandles til slanger, og andre af den slags tegn på, at jeg handler på vegne af Gud,” vurderer han.

Han er dog ikke i tvivl om, at det er den rigtige løsning at iværksætte en ny udvandring. For da Gud lod ham lede israelitterne ud af Egypten, var det for, at de kunne leve i fred og fordragelighed.

“Og hvornår har de gjort det i det nuværende Israel?” spørger han retorisk.

Kan godt tage 40 år
Da Moses første gang ledte israelitterne ud i friheden, vandrede de 40 år i ørkenen. Og det kommer de muligvis til igen, vurderer han.

“Jeg er jo ikke helt ung længere, så måske kommer det til at vare 40 år igen, før jeg får dem i sikkerhed. Der er godt nok kommet en masse moderne transportmidler, men kloden er også langt mere befolket end dengang, og der er unægtelig en del flere jøder at holde styr på,” siger han og tilføjer:

“De vil nok også have alle deres mobile nedskydningssystemer og M47 Dragon-missiler med, så det bliver på alle måder sværere end første gang, hvor vi mest bare havde vandrestave.”