Med sit fokus på menneskeskabt global opvarmning giver klimaet udtryk for en klar politisk bias, mener borgerlige debattører og kalder vejret for pladderhumanistisk.

I dag er der en klar videnskabelig konsensus om, at global opvarmning er en realitet, og at disse klimaforandringer i høj grad er menneskeskabte.

Men ifølge borgerlige debattører skyldes det vejrets politiske slagside.

“Der er ingen tvivl om, at klimaet har opført sig voldsomt venstreorienteret i de sidste 20-30 år, ja, endda pladderhumanistisk,” mener vinproducent og blogger Thor Adler Pedersen og tilføjer, at han af samme grund er forsigtig med at stole på klimaforandringerne.

Vejret er totalitært
“De lover alt muligt, som de slet ikke kan holde. Er Danmark oversvømmet? Er isbjørnene væk? Nej. Alligevel insisterer man på, at der må gøres noget, hvis vi vil fortsætte med at leve som hidtil. Så upålideligt ville borgerligt vejr aldrig opføre sig,” mener Thor Adler Pedersen og bakkes op af Børsens klummeskribent, den 25-årige oldfrue Katja Henningsen.

“Med sin bogstavelig talt grænseoverskridende opførsel, hvor smeltning af is det ene sted fører til oversvømmelser det andet sted, lægger klimaet kraftigt op til, at vi forholder os kollektivistisk og måske endda totalitært til vejrforandringerne,” mener Katja Henningsen og efterlyser et borgerligt fokus på personligt ansvar fra Danmarks ekstreme vejr.

“De voldsomme regnskyl og orkaner spiller lige ind i et socialistisk verdensbillede, hvor vi smider individualiteten over bord og lægger vores skæbne i hænderne på en velmenende stats meteorologiske institut. Kunne det tænkes, at det ikke var et tilfælde, men en nøje orkestreret sammensværgelse fra vejret og venstrefløjens side?” spørger hun retorisk og hvisker ordet “chemtrails”.

Enhedslisten benægter samarbejde
Hos Enhedslisten benægter man ethvert samarbejde med vejret.

“Jeg vil da godt indrømme, at det skræmmende høje CO2-niveau spiller godt sammen med mit generelt dystopiske og defaitistiske verdenssyn, men jeg har altså ikke selv gjort noget for det,” siger Frank Aaen (Ø) og påpeger, at også hans kælder blev ramt af skybruddet for to uger siden.

RokokoPosten har desværre ikke været i stand til at få en verbal kommentar fra vejret.