RokokoPosten kan afsløre, at kronprinsen under badning er gået længere ud end til navlen og ved en anden lejlighed har løbet med en saks. 

En tidligere PET-vagt står nu frem og fortæller, at han ved flere lejligheder har observeret Hans Kongelige Højhed Kronprinsen i særdeles problematiske situationer.

“Vi er på Seychellerne tilbage i 2011, hvor kronprinsen er på vej ud i vandet, da jeg opdager, at vandet går ham næsten til mellemgulvet,” siger PET-vagten, der forgæves forsøgte at gribe ind.

Vil gå til brystkassen
“Jeg råber naturligvis straks ‘stop, kun til navlen, Deres Højhed,’ men han svarer bare, at eftersom han er majestæt, må han gå helt til brystkassen,” forklarer vagten rystet og tilføjer, at kronprinsen tilmed gik i vandet langt under en time efter, at han havde spist.

Afsløringerne stopper ikke her. I efteråret 2013 så PET-vagten kronprinsen løbe i fuldt firspring over Amalienborg Slotsplads – med en saks af mærket Fiskars i hånden.

“Prinsen havde været i gang med at klippe billeder af Nicki Minaj ud af Billed-Bladet til sin scrapbog, da han pludselig fik øje på et foto af den nye Audi RS 7. Så stormede han over slotspladsen for at høre, om hans mor ikke nok kunne få nogen til at forære ham den – helt uden at lægge saksen fra sig, hvilket som bekendt kan være dødsensfarligt.”

“Smadderuretfærdigt”
Formand for Rådet for Større Badesikkerhed mener ligesom flere folketingspolitikere, primært fra venstre side af salen, at det er smadderuretfærdigt, at kronprinsen må gå længere ud end til navlen og løbe med sakse, når ingen andre må. Men flere borgerlige politikere afviser bastant kritikken under henvisning til, at kronprinsens overmenneskelige egenskaber giver ham særlige rettigheder.

“Kritikken af kronprinsen er simpelthen vanvittig. Vi taler om en person, der på så mange måder har talenter, som adskiller ham fra resten af befolkningen,” siger Venstres Søren Pind og henviser til prinsens altid værdige opførsel, overmenneskelige arbejdsindsats og imponerende talegaver.

“For min skyld må han gå i vandet helt til halsen, hvis han vil. Eller på vandet, hvis han foretrækker det, for det kan han nemlig også,” forklarer Søren Pind.