Foto: Jeshots, Pixabay

Foto: Jeshots, Pixabay

En kvinde fra Valby gider ikke mænd, der kun leder efter fast parforhold og vil tale følelser. Hun forstår ikke, hvorfor det skal være så svært at finde en partner til fræk sex uden forpligtelser.

Sofie Mørk Overgaard, der studerer tysk på Københavns Universitet, kom i efteråret ud af et fem måneder langt forhold, hvorefter hun trængte til bare at være sig selv. Men uden dermed at lægge de mere erotiske sider af livet på hylden. Derfor søgte hun på internettet, som hun havde hørt, skulle bugne af kontaktsøgende singler.

“I medierne havde jeg hørt om appen Tinder, hvor man angiveligt kunne komme i kontakt med fremmede mennesker af det modsatte køn på en nem og hurtig måde. Det lød jo lige som noget for mig, for jeg ønsker udelukkende at indlade mig på kortvarige og rent seksuelle forhold,” forklarer hun.

Har kun billeder af bøger
Men så let skulle det ikke gå.

“Det første, jeg opdagede, var, at alle mænd stort set kun lægger billeder ud af deres bøger. Det er ærlig talt meget lidt frækt og utrolig frustrerende, at ingen viser eksempelvis en veltrænet overkrop efter træning, hvor bukserne er trukket godt ned under navlen, eller i det mindste et foto, hvor de besøger eksotiske rejsemål,” siger Sofie.

Hun fortæller, at hendes gentagne forsøg på at skabe en hurtig og erotisk ladet kontakt ved at sende en besked som “Frisk på at lege i aften?” efterfulgt af en blinkesmiley, konsekvent bliver mødt med lange svarmails, hvor mændene redegør for deres følelsesliv og ønsker om et langsigtet og stabilt parforhold, der inkluderer børn.

Vil knalde de fleste
Også Sofies mere visuelle forsøg på at pirre mændene har vist sig forgæves.

“Når jeg sender et billede af mig selv nøgen, forventer jeg at få lidt til gengæld. Men så skriver de bare, at jeg er dejlig, og at de gerne vil lære mig bedre at kende for at se, hvordan jeg er som person. Det er dybt forstemmende,” siger hun og understreger, at hun bestemt ikke har høje standarder:

“Grundlæggende vil jeg knalde de fleste, så længe de er af hankøn, ikke lugter alt for grimt og er indstillede på, at vores samvær skal være rent seksuelt og ikke med henblik på et længerevarende forhold.”