Foto: Master1305, Bigstock

Foto: Master1305, Bigstock

Den formodede køber af Kevin Petersen og Janni Olsens hus fortrød i sidste øjeblik, efter at Kevin havde skrevet under på en lejekontrakt. Nu har han problemer, ikke udfordringer, med både økonomien og ekskonen.

Faste månedlige udgifter på 26.541 kroner var ikke lige, hvad Kevin Petersen havde regnet med, da han i torsdags underskrev en lejekontrakt, der binder ham til en bolig i Vanløse, samtidig med at han stadig ejer et hus med sin ekskone.

“Nu har jeg et problem. Flere problemer, faktisk, og nej, de er ikke udfordringer, men problemer,” siger han.

Skilt til kreativ energi
For et halvt år siden var Kevins liv dog anderledes fuld af muligheder.

“Janni (Olsen, Kevins ekskone, red.) og jeg blev skilt allerede i efteråret, hvilket forløste enormt meget kreativ energi. Men vi havde svært ved at sælge huset, og jeg har derfor boet en del hos venner,” siger Kevin Petersen og tilføjer, at de usikre boligforhold har været et spændende projekt.

“Det blev særlig interessant, da jeg skiftede job i december, så jeg pludselig skulle pendle meget mere. Men i midten af januar kom der flow i processen,” fortsætter den 35-årige konsulent og henviser til, at et vennepar på det tidspunkt ønskede at købe huset.

“Min ekskone har ganske vist aldrig brudt sig om dem, så selve forhandlingerne var et udfordrende læringsforløb,” siger Kevin Petersen.

Bittert skrig
Men i sidste uge kom både Janni, Kevin og venneparrets underskrifter på købsaftalen, og Kevin skrev kort efter under på en lejekontrakt til et rækkehus i Vanløse, så han endelig kunne få sit eget sted.

Indtil venneparret i 11. time fortrød købet, fordi de havde fundet et andet sted, de bedre kunne lide.

“Nu har jeg faste udgifter på det dobbelte af, hvad jeg havde regnet med. Jeg skal bede min far, som jeg hader, om et lån. Min ekskone regner med at indtage huset 100 % nu, hvor jeg, som hun siger, jo har et andet sted at være. Nu har jeg et problem. Ikke en udfordring eller proces eller kreativ energi, men et problem!” slutter Kevin med et bittert skrig.