Foto: Dmytro Sidelnikov, Bigstock

Jeg føler mig lækker og eftertragtet, når fremmede mænd sender mig billeder af deres kønsdele, siger en 32-årig HR-konsulent fra Lejre.

Det kan ske overalt. I bussen på vej på arbejde. I frokostkøen i kantinen. Eller når hun sidder i sofaen og streamer serier på Netflix. Pludselig kan der tikke en besked ind på telefonen, og Camilla Lindgren bliver håbefuld. Og der er tit gevinst: et dickpic dukker op på skærmen.

Camilla oplever ofte, at vildfremmede mænd sender billeder af deres penis til hende. Det gør hende glad og får hende til at føle sig værdsat, siger den 32-årige HR-konsulent fra Lejre til RokokoPosten.

“Det får mig da til at tænke, at der virkelig er en, der er interesseret i mig. Så føler man sig lidt lækker og eftertragtet på sådan en prinsesse-agtig måde.”

Camilla Lindgren er langt fra alene. Fænomenet dickpics har betaget kvinder over hele verden. Ifølge en ny meningsmåling fra RokokoPolls svarer 68 procent af de adspurgte kvinder herhjemme, at de bliver glade for at modtage billeder af fremmede mænds penisser. 

Se din nye slikkepind, kælling
Camilla fortæller, at glæden ved dickpics fylder meget i hendes venindekreds.

“Når vi mødes, kan de andre godt blive lidt misundelige, når man kan vise dem sådan noget her,” smiler hun, mens hun finder et billede frem på telefonen. Det forestiller en erigeret penis, hvortil en mand ved navn Martin har skrevet “Se din nye slikkepind, kælling”. Camilla har efterfølgende svaret ved at sende Martin et hjerte.

De mænd, der sender billederne, finder hun på Facebook. Ifølge Camilla Lindgren selv er det ikke nødvendigt for hende at gøre noget særligt ud af sin profil for at få opmærksomhed fra de fremmede mænd.

Dickpics frem for parforhold
“Jeg har en lukket profil og bruger den mest til at følge med i, hvordan gamle studiekammerater og fjernere bekendtskaber har det. Så det er da dejligt, at fremmede mænd alligevel kan finde frem til mig,” siger hun.

På trods af de mange henvendelser er Camilla Lindgren fortsat single. Det skyldes primært, at hun er nervøs for, om de mange henvendelser fra fremmede mænd vil stoppe, hvis hun er i et fast parforhold.

“At få billeder af fremmede mænds penisser er så vigtig en del af mit liv, at jeg simpelthen ikke kan undvære det,” slutter Camilla Lindgren og trækker på skuldrene.