Foto: EzumeImages, Bigstock

Foto: EzumeImages, Bigstock

Alle udgaver af magasinet Fiks På Fingrene er forsvundet efter at have bragt en vejledning i at lave ens egen sølvpapirshat. Regeringen afviser, at der skulle være sket noget mystisk, eller at magasinet overhovedet har eksisteret.

Ifølge flere kilder udkom der i Danmark fra 2010 og indtil denne måned et magasin for handymænd og -kvinder med navnet Fiks På Fingrene. Her blev læserne vejledt i alt fra at lave deres eget foderbræt af kasserede europaller, til hvordan man på en smart måde kan bruge en fejebakkes håndtag til at hælde vand i en spand, der ellers er for dyb til at passe under håndvasken.

Men tilsyneladende er alle spor af magasinet nu forsvundet fra jordens overflade.

Blad forsvandt i en brand
“Artiklen hed noget i stil med ‘Sådan laver du din egen hat af staniol, der forhindrer mørke kræfters tankekontrol’, men jeg læste den faktisk ikke, da jeg var langt mere interesseret i en vejledning i at lave en vejrstation af instrumentbrættet fra en Mazda 626,” fortæller Preben Skovgaard fra Søborg, hvis kopi af Fiks På Fingrene dog er gået tabt, da hans lejlighed nedbrændte torsdag morgen.

Britta Svendsen fra Vejle fortæller, at hun også erindrer artiklen, men desværre heller ikke længere har bladet eller nogle af de tidligere udgaver af Fiks På Fingrene:

“Jeg havde alle årgangene af bladet fra 2014 til 2017. Men forleden landede en sort helikopter ovre ved siden af beboerhuset, hvorefter en mystisk tåge bredte sig i området. Derefter er jeg åbenbart faldet i søvn, og da jeg vågnede, var alle udgaver af bladet væk.”

På stedet hvor flere erindrer, at Fiks På Fingrenes redaktion har haft til huse, ligger konsulentbureauet Konsulentbureauet, som ifølge dets administrerende direktør Jens Jensen faktisk har ligget der i mere end hundrede år.

“Vi kender intet til noget magasin, men er et helt normalt konsulentbureau, der lige har fået nye møbler og i øvrigt laver diffuse og konsulentagtige ting som rapporter og den slags. Så afgjort ikke ting, der har noget som helst med de mørke kræfter at gøre, som kontrollerer kloden bag kulisserne,” siger han på næsten fejlfrit dansk.

Regeringen afviser kendskab
Heller ikke regeringen kender noget til magasinet eller dets forsvinden.

“Der har aldrig været registreret et magasin med dette navn i Danmark. Og der er jo utrolig mange ting, der aldrig har eksisteret, så det er der intet mystisk ved. Derfor er der absolut ingen grund til at undersøge sagen nærmere,” skriver en talsmand for Indenrigsministeriet i en mail til RokokoPosten.

RokokoPosten ville gerne have haft en kommentar fra bladets redaktion eller journalister, men ingen oplyste telefonnumre er længere i brug, og ved henvendelse via email har redaktionen blot modtaget et autosvar om, at disse emailadresser aldrig har været anvendt.