Foto: inarik, Bigstock

Foto: inarik, Bigstock

Trods nyt, smart tøj, en moderigtig frisure samt medlemsskab af en tangoklub er en 46-årig bibliotekar stadig et utrolig kedeligt menneske.

Til sin fødselsdag først i juli fik Signe Sørensen en omfattende makeover foræret af familie og venner.

Inkluderet var både en komplet garderobefornyelse sammen med en personlig shopper, en klipning ved en ret dyr frisør nær Kongens Nytorv og et to-timers makeupkursus hos en førende stylist. Oveni kom et årsmedlemskab og et introduktionskursus hos den lokale tangoklub.

Rigtig god til Sudoku
Et familiemedlem, der ønsker at være anonymt, fortæller, hvorfor de alle gik sammen om netop den gave til Signe.

“Altså, vi holder jo alle sammen utrolig meget af Signe. Hun er det dejligste menneske at snakke med om Farven Lilla, Hulebjørnens Klan eller de mere pudsige aspekter af katalogiseringssystemet. Og så er hun jo rigtig god til Sudoku, som hun tit har imponeret os alle med,” siger familiemedlemmet og fortsætter:

“Men måske går hun til tider lidt for meget i et med tapetet og bliver en lille smule grå. Derfor ville vi alle gerne bruge fødselsdagen til at peppe hende op med lidt farve og passion.”

Ifølge en anden kilde tæt på Signe, startede det fint med, at hun fik fjernet den knold, hun ellers havde båret håret i, siden hun var først i 20’erne. Hun fik isat flotte extensions og blev udstyret med en helt ny garderobe. Oveni kunne Signe berette, at hun faktisk var blevet ganske bidt af tangoen, som hun deltog i to gange om ugen.

Stadig kedelig trods tango
Det stod dog hurtigt klart for alle i Signes omgangskreds, at forandringen kun var overfladisk. Det fortæller en relativt perifer veninde, som også fortrækker at være anonym.

“Det kan godt være, at overfladen har ændret sig lidt, men indeni er hun præcis den samme museagtige, forsagte og alt for nørdede person, som hun altid har været. Den eneste forskel er, at nu kan hun danse tango,” siger veninden, der bliver suppleret af en anden af Signes bekendte:

“Der er også det med, at hun går klædt i andre nuancer end gråt, beige og brunt. Men på sin vis gør det faktisk det hele endnu værre, for det fungerer kontrapunktisk, og den farverige makeup og det spraglede tøj understreger, hvor virkelig kedeligt et menneske, hun er.”