Foto: René C. Nielsen, Flickr

Foto: René C. Nielsen, Flickr

Roskilde Festival 2017 var en aktion, der skulle skabe totalt kaos og udstille depraveret vestlig hedonisme, siger Islamisk Stat. Enkelte ærgrer sig dog over, at ingen opdagede angrebet.

Det er en meget tilfreds terrorist fra Islamisk Stat, der torsdag kigger ud over Dyrskuepladsen i Roskilde, hvor der stadig er gang i en massiv oprydningsaktion, knap to uger efter festivalen lukkede.

“Oh, se, hvilket kaos kalifatets løver har skabt! De vantro vil rydde op helt til oktober, og mængden af svært destruerbare to- og tremandstelte er totalt uoverskuelig, inshallah!” siger Amin al-Danesi, der er et dæknavn for en af terrororganisationens danske krigere.

Operation Gomorrah
Han fortæller, at Islamisk Stat længe har planlagt det, som man internt kalder Operation Gomorrah, og som i den brede danske offentlighed er kendt som Roskilde Festival 2017.

“Eftersom det med våben og terror har vist sig stadig mere bøvlet, besluttede vi at gå over til psykologisk krigsførelse. Derfor kom vi på en genial plan om at destabilisere de vantros land ved at camouflere et massivt undergravende angreb som en musikfestival, der har været afholdt i årtier,” siger han og forklarer, hvad formålet med operationen var.

“Vi ville udstille Vestens depraverede livsstil, så splid mellem børn og forældre samt mellem curlingforældre og andre forældre og sørge for at koncentrere alt opinionsskriveri i større medier om druk, sex, flaskepant samt affaldsrenovation på nogle hektarer uden for Roskilde for derved at efterlade landet i totalt kaos. Og ved Allah, det er lykkedes til fulde!” siger al-Danesi og rækker triumferende hænderne mod himlen.

Problem, at ingen opdagede det
Enkelte dissidenter mener dog, at den omfattende aktion har været spild af kræfter. På et internt IS-diskussionsforum skriver Ahmed al-Jihadi:

“Det virker ikke hensigtsmæssigt at dedikere så store ressourcer til et angreb, som de vantro end ikke er i stand til at opdage.”

Den kritik afviser al-Danesi imidlertid.

“Bare vent, til regningen for luftmadrasdestruktion og klamydiadiagnoserne begynder at trille ind om en uge eller tre. Så vil de vantros rige utvivlsomt kollapse!” siger han og slutter:

“Uanset om det viser sig effektivt eller ej, synes jeg, at koncerten med The Weeknd var det hele værd.”