Foto: janstarstud, Bigstock

Foto: janstarstud, Bigstock

Året, der kommer, byder blandt andet på en DR-serie om Kaj Munk på 472 afsnit, en liberal teenager, der køber et afrikansk land for halvanden bitcoin, og at Politikens debatredaktion løber tør for mennesker, det er synd for.

Januar
Danmarks Radio afviser, at dramaserien Hvordan Kaj Munk næsten vandt Anden Verdenskrig har noget med de forestående medieforhandlinger at gøre. Statsradiofonien fortæller dog, at det vil blive svært at færdiggøre seriens 472 afsnit, og at man vil blive tvunget til at drukne en virkelig sød kattekilling, hvis der bliver skåret i stationens budget.

Februar
Liberal teenager fra Hørsholm køber det afrikanske land Burkina Faso for halvanden bitcoin.

Marts 
Stor forvirring i medie- og politikerdanmark, da Dansk Folkeparti går imod et krav om flygtningestramninger fremsat af Anders Samuelsen. Samuelsen overvejer efterfølgende at fremsætte forslag om forhøjelse af topskatten.

April
Politikens debatredaktion løber tør for mennesker, som det er synd for.

Maj
Et terrorangreb bliver i sidste øjeblik afværget af fakkeltog, ændrede profilbilleder på Facebook samt en stålsat vilje til ikke at lade terroristerne vinde.

Juni
Alternativets sankthensfest bliver voldsomt kritiseret for at være pyrofil, forurenende og stærkt diskriminerende over for kviste og kævler.

Juli
Donald Trump ødelægger mediernes sommerferiedækning ved intet kontroversielt at skrive på Twitter.

August
Dansk Folkeparti foreslår asylcentre flyttet til Doggerbanke. Partiet afviser beskyldninger om manglende humanisme med henvisning til, at der vil blive uddelt snorkler.

September
“Jeg ved en lærkerede” bliver genstand for voldsom kønspolitisk debat.

Oktober
Massive forsinkelser på Kystbanen på grund af nedfaldne blade. DSB og Banestyrelsen forsvarer sig med, at man ikke kan gardere sig mod uforudsete hændelser.

November
Regeringen falder efter forgæves forsøg på at stramme udlændingeregler og give skattelettelser. Derefter vinder Socialdemokratiet regeringsmagten og laver udlændingestramninger og skattelettelser.

December
Tidligere direktør for Saxo Bank Lars Seier Christensen udtaler: “Den problemstilling har jeg overhovedet ingen holdning til.”