Foto: Deklofenak, Bigstock

Foto: Deklofenak, Bigstock

Verden har blikket rettet mod Vanløse, hvor en parforholdskrise udfolder sig netop nu. RokokoPosten følger udviklingen minut for minut.

7.44: Et rækkehus i Vanløse er i øjeblikket svært ubehageligt at færdes i. Det skyldes en voldsom udladning af negativ energi. Politiet oplyser, at kæresteparret Morten Torsager og Pernille Nielsen til dagligt bor og skændes i huset, og at udladningen sandsynligvis er resultat af et langt skænderi, der begyndte tidligere i morges.

7.46: RokokoPostens udsendte oplyser, at årsagen til krisen synes at være, at Morten uden varsel ved 7.15-tiden bekendtgør, at han vil tage en hjemmearbejdsdag, så han ikke kan sætte Pernille af på vej til arbejde, som han plejer.

7.48: Pernille står på tredje minut med ryggen til Morten og nægter at tale til ham.

Kunne måske ikke bare måske
7.52: 
Pernille bekendtgør, at hun heller ikke tager på arbejde, og at det godt kan betyde, at hun bliver fyret.

7.53: Erling Mortensen, der er lektor i passiv-aggressiv perfiditet, usagte anklager samt nordisk litteratur, udtaler til RokokoPosten, at de næste minutter er afgørende for udviklingen.

7.54: Morten spørger, om Pernille måske bare kunne tage bussen.

7.59: Pernille vender tilbage til kamppladsen efter at have forladt den i vrede. I mellemtiden har et ekspertpanel på TV 2 News diskuteret, om Pernille vitterlig måske bare kunne tage bussen og konkluderer, at det kunne hun måske ikke bare måske.

8.02: Pernille har stadig intet sagt. Erling Mortsensen vurderer, at krisen kan vare længe.

Eksplosivt kaos
8.12: RokokoPostens udsendte rapporterer, at der nu i flere minutter har været et eksplosivt kaos, hvor begge parter råber i munden på hinanden. Af dechifrerbare fraser kan nævnes: “Jeg prøver jo bare … men du er jo altid …”, “jeg ved ikke, hvad du har hørt, men det passer ikke” og “du synes jo alligevel bare, det kan være lige meget”.

8.14: En parterapeut fortæller via satellit fra London til CNN News, at kriser som denne er mere almindelig end som så. En parterapeut i studiet bekræfter, at parterapeuten i London har ret.

8.16: Morten bliver sur over, at Pernille tuder.

8.25: Mindst 250 feminister tweeter om mænds manglende validering af kvinders følelser under hashtagget #metoo.

8.26: Morten indrømmer, at det var dumt sagt, og at han bare er træt af at skændes.

8.27: Pernille siger, at Morten burde have tænkt sig om, hvis han ikke ville skændes.

8.28: Parret skændes videre. Opdateres ikke, men gæt selv.