Foto: fizkes, Bigstock

Racister, der ønsker, at jøder og muslimer skal forlade Danmark, og psykopatiske forældre, der kan lide at øve vold på deres børn, bryder sig ikke om ordvalget i diskussionen om drengeomskæring.

“Det kunne være rart, hvis vi for engangs skyld kunne tale om det her på en civiliseret måde.”

Sådan lød det i en diskussion på Facebook, der i skrivende stund omfatter 375 kommentarer og handler om, hvorvidt det fortsat skal være tilladt at omskære drengebørn i Danmark.

Sygelig interesse i tissemænd
Kommentaren kom fra en mand, der tilsyneladende har det helt fint med, at vi i et moderne samfund tillader en barbarisk bronzealderskik som omskæring, og blev liket af en kvinde, der på sin side først bliver glad, når alle jøder og muslimer har forladt Danmark, og desuden lader til at have en sygelig interesse i små børns tissemænd.

“Supergod kommentar,” skriver den antisemitiske kvinde og fortsætter: “Hvis folk på begge sider af debatten kunne prøve at forstå hinanden i stedet for at dæmonisere løs, tror jeg, vi ville komme meget længere.”

Herefter gik kvinden formentlig i gang med at tegne grove karikaturer af stornæsede jøder, der spiser kristne børn.

Den børnemishandlende mand, der skrev den oprindelige kommentar, fortæller til RokokoPosten, at han forsøger at behandle sine debatmodstandere pænt.

“Jeg motivanalyserer aldrig og kunne ikke finde på at bruge øgenavne eller antage, at den, jeg er uenig med, er et dårligt menneske. Vi har bare forskellige holdninger,” siger den indskrænkede psykopat, mens han uden tvivl tænker på, hvor dejligt det bliver, næste gang han kan få lov til at skære i et forsvarløst lille barn.

Forblændet sadist
“Man kommer ingen vegne ved at grave sig ned i hver sin grøft og skyde på hinanden,” fortsætter den religiøst forblændede sadist, der nok heller ikke ser noget problem i, at tusinder af piger omskæres på den mest brutale måde i muslimske lande.

Han og den fremmedfjendske kvinde planlægger at skrive et fælles debatindlæg, hvor de opfordrer til, at både modstandere og tilhængere af drengeomskæring dropper den dårlige tone.

“Det handler om at sætte sig ind i hinandens tankegang,” siger den kvindelige muslim- og jødehader, hvorefter hun, ifølge RokokoPostens oplysninger, knæler andægtigt foran en åndløs, kulturfjendtlig og neoliberalistisk fremstilling af FN’s menneskerettighedskonventioner.