Foto: shakzu, Bigstock

Lars har svært ved at charmere en billig møgfisse, der ikke engang kan svare på hans gentagne Facebook-beskeder. RokokoPosten foreslår øget ihærdighed.

Kære RokokoPosten

Jeg er en mand i min bedste alder, ret flot, hvis jeg selv skal sige det, og jeg har da både hus og bil. Så alt i alt en god fangst, men har bare ikke kunnet finde den rigtige kvinde. Er nok for kræsen. Eller uheldig.

Et eksempel: Her forleden fandt jeg en lækker dame på Facebook, som jeg skrev til. Vi kender ikke hinanden overhovedet, og hendes profil sagde ikke andet, end at hun var fra Varde. Men derfor kunne jeg da godt lægge lidt an på hende, så jeg skrev, at hun var smuk, fræk og havde en god røv.

Hun svarede først, da jeg blev ved med at spørge, hvorfor hun var tavs, og så var det en afvisning. “Lad lige være med at skrive, er ikke interesseret,” lød beskeden. Hvad er hun da for en billig møgfisse, sådan at lægge op til mig og så bare afvise? Hun burde da være glad for, at jeg gider skrive til hende.

Har I et godt råd til, hvordan jeg får den dumme luder med i seng?

Med venlig hilsen

Lars

Kære Lars

Kvinder kan godt lide, når en mand er insisterende og vedholdende. De siger, at alting handler om respekt og samtykke, men hvornår har en kvinde jublet over at blive spurgt om, hvorvidt man må kysse hende? Aldrig.

Du har allerede startet den ældgamle kærlighedsdans mellem mand og kvinde, og nu er det på tide, at du tager føringen. “Ikke interesseret” betyder bare “Prøv lidt mere”. Det kan være i form af flere og mere eksplicit seksuelle beskeder fra din side, men også at du bliver mere udadvendt og fx opsøger kvinden på hendes bopæl i Varde. Hvis du har hendes fulde navn, er hun sikkert ikke svær at finde i telefonbogen eller på nettet.

Måske er hun heller ikke klar over, præcis hvad hun går glip af med en mand som dig. Derfor er det en god idé at sende hende et par billeder, også af den udfordrende slags. Kvinder siger, at de væmmes ved såkaldte dick pics, men det er kun fordi, samfundet presser dem til at være pæne piger, der ikke må være seksuelt udfarende. I virkeligheden elsker de et billede af et flot, erigeret lem.

Held og lykke,

RokokoPosten