Foto: VadimGuzhva, Bigstock.

Trænger du til at smide et par kilo eller ti? RokokoPosten viser, hvordan millionsvindel og en anholdelse i Sydafrika kan give dig din slanke figur tilbage.

Palæo, Atkins, 5:2-kuren. Hvis du gerne vil tabe et par kilo, har du sikkert prøvet dem alle, formentlig uden held. Men nu er en ny kur dukket op, der lover, at du over en kort periode kan smide op til ti kilo og fuldstændig ændre dit look: Britta-kuren.

“Problemet med mange af de klassiske kure er, at de fokuserer på bestemte typer mad. Så må du ikke spise kulhydrater, så skal du nøjes med 500 kalorier to dage om ugen og så videre. Det er meget at holde styr på, samtidig med at dit liv kommer til at dreje sig om fødevarer. Britta-kuren er helt anderledes,” forklarer Mille Knudsen, der er diætist med speciale i kaloriedrænende kriminalitet.

Få støtte fra dine nærmeste
I løbet af et par uger har hun udviklet Britta-kuren, hvor man må spise, præcis hvad man vil.

“Du skal faktisk slet ikke tænke på mad, men fokusere på at bedrive omfattende svindel med offentlige midler, gerne sammen med et familiemedlem eller to. Slankekure kan nemlig tit være ensomme, og det er derfor godt at få støtte fra sine nærmeste, når man kæmper med kiloene.”

Millionsvindlen er blot første skridt i en kur, hvis mål er at presse dig ud i en panisk flugt, eksempelvis til Sydafrika, når du bliver bange for at blive opdaget.

“Hvis Bagmandspolitiet er efter dig, er du for nervøs til at spise og forbrænder samtidig en masse kalorier ved at gå frem og tilbage i stuen midt om natten, mens du skændes med din søn om, hvad I skal gøre,” siger Mille Knudsen og tilføjer, at de første par kilo allerede vil ryge her.

Skinny jeans vil sidde perfekt
“Men det store træk kommer, når du endelig bliver anholdt og smidt i en sydafrikansk celle. Maden er sparsom og ikke særlig god, og desuden har du for travlt med at forhandle med hårdhændede betjente om et opkald til din advokat.”

Mille Knudsen påpeger derfor, at det er en god idé at ændre resten af sit look i god tid.

“Du kan farve dit hår i de dage, hvor du regner med at blive anholdt, og købe noget tøj, der sidder lidt stramt. Når du bliver udleveret til Danmark, vil dine skinny jeans sidde perfekt, og dine hårrødder vil kun være let udvoksede.”