Foto: PDH Music

Foto: PDH Music

Hofteskred skyldes konkurrencesamfundet, fordi mennesker er skabt til pauser, sagde Mads Langer i Go’ morgen Danmark. Socialdemokraten Camilla Fabricius er uenig og mener, at hofteskred skyldes analsex.

Egentlig var musikeren Mads Langer i går inviteret i Go’ morgen Danmark for at tale om angst. Noget, som sangeren lider af, og som han har valgt at fortælle åbent om.

Men undervejs i interviewet begyndte han at tale om hofteskred, platfodethed og diskusprolaps samt om årsagerne til disse lidelser.

Vi er skabt til pauser
“Grunden til, at der er så mange motorisk betingede skader på bevægeapparatet, er, at vores samfund ikke er bygget op på en måde, hvor pauserne bliver en del af vores liv. Jeg tror, at vi som mennesker, både mentalt og fysisk, er skabt til pauser og til fordybelse,” sagde Mads Langer.

Derefter fortalte han om, hvordan han muligvis selv slap for en række nakke-, ryg- og skulderproblemer, fordi en fysioterapeut var rummelig og gav ham de rammer, der skulle til for, at han kunne løse sine opgaver.

“Det er det, der er brug for, når man taler om små drengebørn. Der er brug for, at de bliver set,” sagde han.

S: Analsex fører til hofteskred
Hans udtalelser har i den grad bragt følelserne i kog, blandt andet hos Socialdemokratiets socialordfører, Camilla Fabricius, der er uenig.

Hun mener, at det er analsex, der fører til hofteskred:

“Slagene er så voldsomme op igennem din rygrad, når du bliver taget både i skeden og analt og i munden gennem mange timer hver dag. Du får hofteskred af at være spredt så meget i dine hofter.”

Læge og ph.d. Ida Donkin er også skeptisk:

“Det er problematisk, at man lader … Fuck it! I er jo skideligeglade! I klikkede kun, fordi der var et billede af Mads Langer. Hvorfor interviewer I ikke bare Fie Laursen næste gang? Hun har sikkert en dødsensfarlig røvkur, som I kan sælge til nogle tweens, I fucking vampyrer!”