Foto: Vershinin89, Bigstock

Foto: Vershinin89, Bigstock

Det kan få store konsekvenser for menneskeheden, at værthuse lukker, siger værtshusgæst, der har fundet løsningen på global opvarmning, men ikke har nogen at fortælle den til.

Døren er låst på Amigo Bar i Vordingborg. Indenfor er stolene stablet op på bordene, og der er mørkt og stille i det normalt så livlige lokale. Udefra ligner Amigo Bar ethvert andet af de mange værtshuse, der er lukket i 38 kommuner rundtomkring i Danmark for at stoppe den stigende smitte med coronavirus.

Men Amigo Bar i Vordingborg er netop nu omdrejningspunkt for det dilemma, man overalt i Europa og resten af verden må forholde sig til i øjeblikket: Hvor meget skal vi ofre for at bekæmpe pandemien?

Det skyldes, at en af stamgæsterne på Amigo Bar, den 58-årige førtidspensionist Ernst Poulsen, har fundet en løsning på klimaforandringerne. Men efter at hans stamværtshus er blevet lukket, har Ernst Poulsen ikke længere mulighed for at indvie tilfældige gæster på værtshuset i sine banebrydende opdagelser. Det kan sætte en stopper for hele verdens kamp mod global opvarmning.

Hudfarve skyld i klimaforandringer
I modsætning til hvad verdens førende forskere hævder, skyldes klimaforandringerne ikke menneskers forbrug af fossile brændsler, siger Ernst Poulsen, mens han længelsesfuldt kigger ind ad vinduerne til Amigo Bar. Derimod skyldes global opvarmning primært, at der er for mange mennesker i verden, der har en anden hudfarve end hvid.

“Det er faktisk meget simpelt. Man skal bare tænke sig lidt om. Alle ved, at hvis man stiller en mørk bil i solen, bliver den varmere, end hvis man har en hvid bil. Sådan er det også med mennesker. De sorte absorberer simpelthen mere af solens varme med deres hud end hvide mennesker. Og det er altså det, der laver det hersens global opvarmning,” siger Ernst Poulsen.

Derfor løses global opvarmning ifølge Ernst Poulsen nemmest ved, at der er færre sorte mennesker på Jorden, eksempelvis ved at de får færre børn.

“Det kan også være, de simpelthen bare skal blive i deres egne lande i stedet for at komme herop, for så kommer der jo ikke global opvarmning hos os,” uddyber den selvudlærte klimaekspert.

Kan ikke fortælle det til nogen
Ejeren af Amigo Bar, Judith Mathiesen, mener, at lukningen af værtshuset vil have store konsekvenser for menneskeheden, fordi Ernst Poulsen ikke kan udbrede sin banebrydende teori.

“Ernst fortæller virkelig det der med, at de sorte er skyld i klimaforandringerne, til alle, han møder nede på baren. Det kan han så ikke nu, så der vil være mange, der ikke får det at vide, selvom det med klimaet er vigtigt,” siger Judith Mathiesen, der har anbefalet Ernst at lægge sin teori på YouTube, hvad der dog ikke kan lade sig gøre, da Ernst ikke er så skrap til teknik.