Foto: pressmaster, Bigstock

Foto: pressmaster, Bigstock

Selvom det officielt blev meldt ud, at Camilla Hallstrøm var stoppet på sit arbejde efter gensidig aftale, var hun faktisk blevet fyret. Det indrømmer hun over for RokokoPosten.

Da Camilla Hallstrøm fik arbejde på et reklamebureau i det centrale Aarhus, troede både hun og arbejdspladsen, at det var et rigtig godt match. Det skyldtes, at Hallstrøm imponerede til jobsamtalen, og at hendes uddannelse i kommunikation inden for oplevelsesøkonomien passede rigtig godt til reklamebureauet, der har mange klienter i netop den branche.

Camilla Hallstrøm virkede samtidig rigtig glad for sit arbejde, og derfor kom det som en stor overraskelse for hendes veninder, da hun i november fortalte, at hun og arbejdsgiveren var blevet enige om at stoppe samarbejdet efter blot fem måneder. Over for RokokoPosten indrømmer Camilla nu, at hendes omgangskreds ikke fik den fulde sandhed om, hvorfor hun stoppede på reklamebureauet.

Virkelig dårlig til sit arbejde
“Det var ikke en opsigelse efter gensidig aftale. Jeg blev fyret,” siger Camilla Hallstrøm, der understreger, at fyringen ikke skyldtes nedgang på grund af coronapandemi og nedlukning, men ene og alene handlede om hendes evner og indsats på arbejdet.

“Jeg blev fyret, fordi jeg var virkelig, virkelig dårlig til mit arbejde. Hver gang jeg leverede noget til min chef, sendte han det tilbage til mig, fordi det var fuld af fejl og ramte helt ved siden af skiven. Det fik jeg at vide mange gange, og til sidst sagde min chef så, at det ikke gik længere,” erkender den unge kvinde.

Absurd ringe arbejdsmoral
Det var dog ikke kun store mangler i hendes faglige evner, der kostede Camilla jobbet. Hendes arbejdsmoral var også det, hun selv betegner som “absurd ringe”.

”Jeg vil tro, jeg kom for sent på arbejde fire dage om ugen. Så kom jeg dryssende ind omkring 9.30, selvom vi skulle møde klokken 9. Jeg gik også tidligt og tog nogle ret lange frokostpauser. Det blev de hurtigt trætte af,” siger Camilla Hallstrøm, der også fortæller, at hun brugte en stor del af sin arbejdstid på at være på sociale medier frem for at arbejde.

“Altså, de sagde, at jeg hverken var særlig dygtig eller særlig flittig og bad mig rydde mit skrivebord hurtigst muligt. Så nej, det var overhovedet ikke en gensidig opsigelse. Eller en uretfærdig eller uberettiget fyring på nogen måde,” afslutter Camilla Hallstrøm.