Foto: Steen Brogaard, Ft.dk

Foto: Steen Brogaard, Ft.dk

Er hun boss lady eller bare fierce? Og hvor mange fede ting har hun opnået? Det skal en taskforce til 193 millioner undersøge, lyder det fra regeringen.

“Hvor genialt tænkt.” – “Hvis en rose hed Mette Frederiksen, ville den dufte endnu sødere.” – “OMG, godt brølt, løvinde!”

Ni personer sidder omkring et bord fyldt med artikler om statsminister Mette Frederiksen. De er alle særligt udvalgt af den socialdemokratiske regering til at undersøge, præcis hvor fantastisk deres leder egentlig er, og de er allerede godt i gang.

“Jeg kan ikke bestemme mig for, om jeg helst vil kalde hende boss lady eller bare fierce,” siger Daniel Jensen, der engang har gået i gymnasiet med Mette Frederiksen, har børn i samme fodboldklub som Mattias Tesfaye og spiller Blood Bowl med Peter Hummelgaard, men udelukkende sidder i den nyoprettede taskforce på baggrund af sine kvalifikationer som klejnsmed.

Pletfri coronahåndtering
Også Hanne Erhardtsen, professor i klinisk sygepleje og Mette Frederiksens tidligere babysitter, har kun lovord tilovers for statsministeren. Hun er blevet sat til at udarbejde en skala, som alle i taskforcen, der i øvrigt har et budget på 193 millioner, skal indplacere Mette Frederiksen på.

“Den går fra ‘Ret nice‘ til ‘YAS QUEEEEEN!‘ med 74 punkter imellem, så vi kan garantere et nøjagtigt og retvisende resultat, som dækker både statsministerens pletfri håndtering af corona og hendes visioner for fremtidens Danmark,” lyder det fra Hanne Erhardtsen, der bakkes op af Amalie Stevenson, taskforcens yngste medlem på 22 år, som tilfældigvis bor til 4000 kroner i en treværelses Østerbro-lejlighed, der ejes af Mette Frederiksens mand.

Alle unge hader mink
“Hun er min generations stemme, fordi alle unge hader mink, og fordi hun nok skal få ordnet det med CO2-udledningerne, hvis vi bare alle tror nok på det,” siger Amalie Stevenson, der ligesom taskforcens andre medlemmer har fået tatoveret Mette Frederiksens navn på sin krop.

“Som matematikstuderende får jeg enormt meget ud af at tælle op, hvor mange geniale ting vores statsminister har gjort for os. Og så er det jo bare en ære at være med. Tak, Mette!” slutter hun.