Foto: Krakenimages.com, Bigstock

Foto: Krakenimages.com, Bigstock

Herpes og PTSD til skytterne, skilsmisse til alle jomfruer, rigsretssager, flere krænkelser og 17 nye varianter af COVID-19. 2022 bliver et regulært lorteår for os alle, fortæller astrolog.

Astrologi er igen blevet populært blandt danskerne, der gerne vil vide, om de finder kærligheden, får lønforhøjelse eller kommer ud for en uforudset ulykke. Desværre ser det ikke særlig godt ud for nogen af os i det nye år, siger astrolog og blogger Karen Tittebo-Jørgensen.

“Jeg kan lige så godt være ærlig: 2022 bliver også virkelig træls på alle måder. For alle stjernetegnene. Normalt skriver jeg gerne lidt vagt i mine horoskoper, at der er gode ting eller spændende muligheder på vej for alle stjernetegn hen over et år, men det kan jeg simpelthen ikke få mig selv til at skrive om 2022,” siger astrologen, mens hun klamrer sig til en rosakvarts.

Pærevælling af løgn
Hvad ser du, når du ser på stjernerne?

“Afsløringerne af omfattende krænkelser, syge kulturer og kammerateri blandt chefer og ledere fortsætter hele næste år. Det vil gøre folk enormt triste, rasende eller nervøse, alt efter hvilken side af MeToo de befinder sig på.”

MeToo fortsætter, er det alt?

“Ha ha. Nej, det er det ikke. Hvis stjernerne har ret, vil der i løbet af 2022 også opstå 17 nye varianter af COVID-19, sygeplejefaget vil nærmest afvikle sig selv i raseri, og der vil blive ført flere rigsretssager. Det ligner en pærevælling af løgn, lort og ulykkelighed, ja, undskyld mit sprog, men det er dét, stjernerne fortæller mig.”

Kaskader af herpes
Det ser således dystert ud for danskerne på samfundsplan, men derudover kan Karen Tittebo-Jørgensen se, at de individuelle stjernetegn vil få et rigtig skidt år på hver sin måde.

“Jomfruerne vil blive skilt. Allesammen, desværre. De, der kommer hele ud af skilsmissen, vil til gengæld få ekstremt nedgroede negle og overskride deres kassekredit i løbet af sommeren. Stjernetegnet Vægten vil udvikle et misbrug af energidrik og blive dødeligt uvenner med naboerne, imens krebsene og tyrene konsekvent vil vælte på cykel, få nogle meget smertefulde rygbumser og blive fyret.”

Det er meget konkret.

“Ja, det er det. Konkret og meget ubehageligt, men jeg er nødt til at være ærlig.”

Nu er jeg selv skytte. Hvad kan jeg forvente?

“Herpes. Kaskader af herpes. I alle kropsåbninger. Og så vil du udvikle PTSD over ordet ‘pressemøde’, og hvis dine forældre lever, vil de slå hånden af dig.”