Foto: nd3000, Bigstock

Jørgen Ellekær løj om at have corona. Dermed kunne han skifte jul med svigerfamilien ud med ro og tid til sig selv.

Det skabte chok og forfærdelse hos Jørgen Ellekærs familie i Rønnede på Sydsjælland, da Jørgen fortalte, at en positiv coronatest måtte sætte en stopper for den traditionelle familiejul hos Jørgens svigerforældre på Fyn. I stedet blev Jørgen alene hjemme i isolation, mens hans kone og parrets to børn blev sendt til det fynske efter negative test.

Efter mange minutters intensiv research kan RokokoPostens gravergruppe afsløre, at det langt fra forholder sig sådan, som Jørgen Ellekær har forklaret det over for sin familie. Alle Jørgen Ellekærs coronatest er negative, og han har ingen symptomer.

Stillet over for RokokoPostens oplysninger erkender Jørgen Ellekær da også, at han på ingen måde lider af corona. I stedet har han løjet sig syg for at få fred fra familien hen over julen.

Rødvin og Die Hard-film
“Ja, okay, jeg har ikke corona. Det var en løgn, okay,” siger Jørgen Ellekær, da RokokoPosten konfronterer ham med oplysningerne foran Brugsen i Rønnede, hvor Jørgen Ellekær har købt rødvin, bøffer og massive mængder chips til sin alenetid i juledagene.

“Prøv at høre, hvis du havde prøvet at holde jul hos mine svigerforældre, ville du også have løjet dig syg. Det er frygteligt. Så mange mennesker, så intenst samvær i så mange dage,” fortæller Jørgen Ellekær og tilføjer, at han allerede var blevet frygtelig træt af sine børn, efter at de var blevet hjemsendt fra den coronalukkede skole.

”Så begyndte jeg at se alt det her corona som en mulighed for at få lidt tid for mig selv. Bare lige en uges tid, hvor jeg får ro og kan slappe af.”

Jørgen Ellekær fortæller, at han i stedet for at bruge højtiden med familien har brugt den på at gense alle Die Hard-film og drikke rødvin “uden at blive afbrudt af alt mulig lort hele tiden”, som Jørgen Ellekær selv udtrykker det.

Håber ikke familien læser RokokoPosten
Jørgen Ellekær fortryder heller ikke at have løjet sig syg, selvom RokokoPosten nu har afsløret løgnen. Han har heller ikke tænkt sig at fortælle sin familie det, selvom det nu har stået i avisen, at han har prakket dem en historie på.

“Nej, jeg bliver sgu nok nødt til at tage chancen og håbe på, de ikke læser aviser hen over julen. Og hvis de bliver sure, bliver de måske væk i en uges tid mere. Men altså, har I mange læsere på Fyn?” afslutter Jørgen Ellekær med at spørge RokokoPostens udsendte foran Brugsen i Rønnede.