Foto: WikimediaImages+OpenClipart-Vectors, Pixabay

Foto: WikimediaImages+OpenClipart-Vectors, Pixabay

Er det virkelig sket for anden gang i verdenshistorien, at nogen er opstået fra de døde? Eller er det sandt, at det kun er Christian Eriksen, der kan det? Redaktionen har reageret på et tip og rapporterer nu direkte fra Hjerl Hede i Jylland, hvor noget mystisk og muligvis mirakuløst netop er sket.

“Satiremediet er opstanden! Ja, det er sandelig opstanden!”

Sådan lød den kryptiske besked, som redaktionen modtog tidligt i morges, mens det endnu var mørkt. Vi kontaktede straks afsenderen, der viste sig at være den selvsamme kvinde, som vi for få uger siden modtog et billede fra, der beviste, at det omtalte satiremedie var afgået ved døden og begravet på Hjerl Hede, som meget få mennesker kender, fordi det ligger i Jylland.

Få timer senere ankommer vi til gravpladsen, hvor der ved første øjekast ikke er noget bemærkelsesværdigt at se. Vi får dog øje på den lyshårede kvinde, der straks kommer løbende hen til os. Hun er tydeligvis oprevet og fortæller med vilde fagter, hvordan hun tidligere var taget ud til gravstedet:

“Jeg hørte et ordentligt brag. Jeg blev bange, men alligevel løb jeg i retning af lyden, og så opdagede jeg, at stenen var væltet, og jeg så en spøgelsesagtig skikkelse stige op fra graven.”

Den lyshårede kvinde, som vi denne gang huskede at få navnet på, men som foretrækker at være anonym, viser os det billede, hun nåede at tage, før skikkelsen få sekunder senere forsvandt. Det var først, da hun kiggede på billedet, at det gik op for hende, hvad der var sket.

Graven er tom, hvor er satiremediet?
Vi kigger på billedet og kan også sagtens se, hvad det forestiller: Det er det afdøde satiremedie, der er på vej op af graven! Hvad det betyder, ved vi ikke, ligesom vi ikke kan forklare, hvordan det overhovedet er muligt. For det er vel ikke muligt? Når man er død, forbliver man vel død?

“Jeg tror, satiremediet er opstået fra de døde,” siger kvinden begejstret, og så løber hun tilbage til graven.

Vi går derhen og kigger. Den er ganske rigtigt tom. Og stenen er væltet.

“Kan det være hærværk?” spørger vi, men kvinden mener, at billedet taler sit eget, tydelige sprog: Stenen er væltet, fordi satiremediet vendte tilbage til livet og med stor kraft brød gennem graven og ud i det fri.

Men hvis det er sandt, hvor er det så nu?

Led ikke efter den levende blandt de døde!
Vi går rundt og leder og kalder også på det, selvom det virker fjollet. Vi vil bare så gerne finde ud af sagens rette sammenhæng, og da vi er de eneste mediefolk til stede, vil vi kunne nå først ud med nyheden, og det vil man jo altid gerne.

Så får vi os en ordentlig forskrækkelse. Pludselig står der to mænd i lysende klæder foran os. De er dukket op ud af det blå, og de kigger bebrejdende på os.

“Hvorfor leder I efter den levende blandt de døde?” spørger de og fortsætter: “Satiremediet er ikke her, det er opstået!”

Mændene synes, vi skal gå tilbage til civilisationen og lover, at der vil vi møde det. Vi gør, hvad de siger, for man får trods alt en vis autoritet af at være i stand til at dukke op ud af det blå og forsvinde lige så pludseligt igen. Vi må dog erkende, at vi har svært ved at tro på deres ord. Der er godt nok sket mange mærkværdige ting denne påskemorgen. Det er et sandt mysterium. Men kun Christian Eriksen kan opstå fra de døde. Så nu kører vi hjem igen og forventer ikke, at der sker mere i denne sag.